A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Öregfiúk: Újabb nevek váltak biztossá a Lázár Bence Emlékgálán!

December 28-án rendezik a Messzi István Sportcsarnokban az I. Lázár Bence Emlékgálát, melyen a KTE öregfiúk csapata is ott lesz. Négy nevet már korábban bejelentettünk, most jöjjön egy újabb kvartett, akik kivétel nélkül NBII-es bajnokok.

Tóth Zoltán

Nagy Zsoltival megosztoztak gyakorlatilag a bajnoki címmel záruló szezonon, Zoli ősszel számított alapembernek, összesen 15 meccsen védett. Az Orosházáról érkező kapus 2 alkalommal az NBI-ben is pályára léphetett, végül kölcsönökkel is megszakítva 2011-ben távozott. 2015 nyarán visszatért a KLC-hez, a megye I-ben fél szezont védett még, végül fiatalon a visszavonulás mellett döntött.

Kurucsai Milán

A kecskeméti születésű és nevelésű középpályás két csapattal is kiharcolta a feljutást 2008-ban, hiszen a KTE-vel nagypályás, a Cucu FC-vel futsal aranyat zsebelt be a másodosztályban. A KTE-vel csak a szezon felét töltötte – télen Tökölre igazolt – lila-fehérben azonban 60 meccsen 8 gólt szerzett összesen. Több klubban is futballozott ezt követően, jelenleg utánpótlás edzőként dolgozik Csíkszeredán. 

Schindler Szabolcs

Az elnyűhetetlen jobbhátvéd 2008 februárjában igazolt a KTE-hez, ahol megmutatta, hogy bizony nem levezetni érkezett az NBII-be 34 évesen sem. 2 és fél esztendőn át fontos láncszeme volt a lila-fehér alakulatnak, összesen 69 tétmeccsen lépett pályára. A futball után az edzői szakmát választotta, jelenleg az Ajka trénere, csapatával vezeti az NBIII. nyugati csoportját.

Csordás Csaba

Nyáron 7 esztendő távollét után tért haza „Csori”, aki az aktív játékkal sem hagyott még fel, az SC Hírös-Ép színeiben szerepel a megye II-ben. Csordás Csaba igazi kecskeméti közönségkedvenc, hiszen a város szülöttjeként alapemberként, 11 góllal járult hozzá a 2008-as feljutáshoz. Az NBI-ben is termelte a gólokat, 27-ig jutott 2 és fél év alatt, a kupagyőztes csapatnak még tagja volt, de szezon közben távozott. Csordás karrierje a KSC-ben indult, majd sikeres NBI-es pályát futott be, többek közt a BVSC, az MTK, az Újpest, a Siófok, a Videoton és a Vasas színeiben visszatérése előtt. Magyar bajnok, kupagyőztes, az utánpótlás válogatott után a felnőtt kerettagságig is eljutott, de a bemutatkozása végül elmaradt.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók