A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Öt gólt lőttünk Akasztón

A KTE HUFBAU szerdán edzőmeccset játszott, a megye I-es Akasztó FC vendégei voltunk. Az első félidőben főleg fiatalok kaptak lehetőséget, de Gombos Zsolt gyakorlatilag mindenkit bevetett legalább egy félidő erejéig.

Gyakorlatilag az első perctől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, az osztálykülönbségnek megfelelően nyomás alá helyeztük az akasztói csapatot. A hazaiak sokáig nagyon jól állták a sarat, de az idő előre haladtával azért egyre inkább benne volt a gól a meccsbe. Bő félóra után fel is törtük a reteszt, Csúri fejesével kerültünk előnybe. A félidő hajrájában gyakorlatilag el is döntöttük a meccset, percekkel később Szalai József volt eredményes, majd a félidő végén Ludasi rúgott két szép gólt. Előbb átemelte a kilépő kapust, majd a lefújás előtt több embert is kicselezett, mielőtt az üres kapuba lőtt. A második félidőben megmaradt a folyamatos kecskeméti nyomás, amiből helyenként szép akciók, illetve lehetőségek is kialakultak. Gól egy született még, a hajrában Tóth sprintelte le emberét a felezőtől indulva, majd gólra is váltotta ziccerét, kialakítva a 0-5-ös végeredményt.

Akasztó FC – KTE HUFBAU 0-5 (0-4)

Edzőmeccs, Akasztó

KTE (1. félidő): Mészáros – Barkóczi, Bányai, Szalai G., Kuchta – Csúri, Ludasi, Hatvani – Pantelisz, Szalai J., Lukács.

KTE (2. félidő): Lékai – Gál, Kis, Szalai G. – Puskás, Asztalos, Ludasi (Pantelisz), Jakab, Grünvald – Tóth, Lukács.

Gól: Ludasi (2), Csúri, Szalai J., Tóth

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók