A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Pakson folytatják szerdán a tartalékok

A Kecskeméti TE II. szerdán máris folytatja a bajnokságot, hiszen egy hét alatt ezúttal három bajnoki vár Szabó Tibor együttesére. A Monor után két tartalékcsapat, előbb szerdán a Paks, majd vasárnap az MTK „fakó” következik.

Szerdán idegenben, a Paksi FC II. vendége lesz a „kis” KTE, és ellenfelünk egyelőre még veretlen az NB III. közép csoportjában. A tolnaiak mindhárom alkalommal ikszeltek, előbb a bajnokesélyes Dunaújváros otthonában (1-1), a Honvéd II. ellen otthon (2-2), majd legutóbb a megyei rangadón a Majos vendégeként (3-3). A Cegléd (0-1) és a PEAC (0-3) elleni vereségek után a mieink a Monor ellen (4-3) szerezték meg első győzelmüket a hétvégén.

– Három mérkőzésünk van ezen a héten, nagy terheléssel jár ez az időszak. Szerdán egy kitűnő csapathoz utazunk, ahol a fiatalok is jó játékerőt képviselnek, nem beszélve az NB I-es visszajátszókról. Nehéz találkozó lesz, a Paks stílusát ismerjük, próbálunk erre felkészülni, illetve a saját játékunkat ráerőltetni az ellenfélre – mondta Szabó Tibor vezetőedző.

A mérkőzés szerdán 17:30-kor kezdődik Pakson.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók