A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Papp Milán érkezik

Klubunk a mai napon mindenben megállapodott Papp Milánnal és a Kazincbarcikával, első nyári igazolásunk a védelemben lehet erősítés csapatunk számára a jövőben.

A szegedi születésű, valamint pályafutását is ott kezdő Papp Milán nagyon fiatalon már a Puskás Akadémia játékosa lett, ahol folyamatosan járta végig a ranglétrát, egészen az NB III-as gárdáig, majd kölcsönben a Csákvárban is bemutatkozhatott az NB II-ben a 2020/2021-es idényében. Egy évet ezt követően Fehérváron az NB III-as gárdánál szerepelve töltött el, 2022 nyarán aztán az ETO igazolta le. A mögöttünk hagyott idényben a Kazincbarcika alapembere volt, összesen 27 tétmeccsen lépett pályára. Noha a védelemben bevethető, eredményes az ellenfél kapuja előtt is, 59 másodosztályú találkozón öt gólja és négy gólpassza van.

A 22 esztendős játékos jól illik klubunk filozófiájába, a jó példák pedig már adottak számára, hogyan építheti fel magát Kecskeméten az NB I-ben. Ezt szeretné követni.

– Minden gyerek ezért kezd el futballozni, hogy az a bizonyos NB I-es kapu megnyíljon egyszer előtte. Ezért rengeteget dolgoztam, voltak ebben nehézségek és pozitív élmények is a hosszú út során. Nagyon várom már ezt a lehetőséget. Nem úgy tekintek rá, hogy most már hátra is dőlhetek, mert megvannak a céljaim, de ez egy olyan mérföldkő, amire mindig emlékezni fogok. Nagyon szimpatikus volt már külső szemmel is a KTE, egyrészt azért, mert szinte csak magyar játékosokkal dolgozik klub, másrészt nagyon sok játékos kapta meg a lehetőséget úgy, hogy előtte alacsonyabb osztályokban játszott, itt aztán megmutatták azt, hogy igenis az NB I-ben a helyük. Ami döntő volt emellett, hogy a sportigazgatón, a vezetőedzőn és mindenkin úgy éreztem, hogy engem akarnak. Kialakult egy kölcsönös bizalom, ami ilyenkor elengedhetetlenül fontos. Többen bebizonyították már itt előttem, hogy ez egy járható út, nekem is motiváció ez – mondta Papp Milán.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók