A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Patvaros Zsoltot a Nyíregyháza vásárolta meg

Patvaros Zsolt nyáron négy NBII-es szezont követően tért haza Kecskemétre, miután a nyár folyamán a Balmazújváros kizárása miatt csapat nélkül maradt. Saját nevelésű középpályásunk ősszel kitűnő teljesítménnyel segítette a KTE HUFBAU-t, amire Nyíregyházán is felfigyeltek, így most visszatér az NBII-be, a felkészülést már a Szparival kezdte meg. 

Patvaros Zsolt már túlesett az orvosi vizsgálatokon, miután a Nyíregyháza korrekt ajánlatot tett érte klubunknak. Középpályásunk ősszel 10 bajnokin 6 gólt jegyzett, ami jó ajánlólevélnek bizonyult ahhoz, hogy újra NBII-es klub célkeresztjébe kerüljön.

„Mindenképpen szeretném megköszönni a klubvezetésnek, hogy nyáron nyitottak és segítőkészek voltak, illetve azt is, hogy most megadták az esélyt számomra a váltásra! Itt nevelkedtem, itt lettem futballista, szívügyem a klub sorsa, ennek megfelelően igyekeztem futballozni az NBIII-ban is, de nem mondtam le arról, hogy visszatérjek a másodosztályba. A Nyíregyháza már a korábbi években is érdeklődött irántam, megkeresésük közben végig éreztették, hogy fontos számukra, hogy náluk folytassam, ami természetesen jól esik. Nagyon komoly, NBI-es álmai és céljai is vannak a klubnak, 26 évesen ez egy olyan lehetőség számomra szakmailag, amit nem lehetett visszautasítani, korrekt ajánlatot tettek értem a klubnak is. Az biztos, hogy továbbra is nagyon fogok szurkolni a KTE-nek, hogy a klub elérje a céljait, és ha tudok, ezután is ott leszek majd a lelátón. Ezúton is szeretnék elköszönni a drukkerektől, illetve a klubnál dolgozóktól, reményeim szerint ez nem egy végleges búcsú!” - mondta Patvaros Zsolt. 

Patvarosnak Zsoltnak természetesen mi is sok sikert kívánunk!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók