A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Paudits Patrik megérkezett Kecskemétre

A KTE HUFBAU nem tétlenkedett az átigazolási időszak utolsó napján, hiszen sikerült megszerezni a Békéscsaba gólerős támadóját, Paudits Patrikot, aki szerdán meg is érkezett Kecskemétre. 

A 27 esztendős támadó a Videoton és a Puskás Akadémia utánpótlásában nőtt fel, majd a felnőttek közt 10 góllal mutatkozott be az NBIII-ban. Az NBII-ben a Csakvár, a ZTE, a Dorog, legutóbb pedig a Békéscsaba színeiben szerepelő csatár 151 másodosztályú mérkőzésen 36 gólt és 18 gólpasszt jegyzett eddig pályafutása során. Paudits Patrik örül, hogy Kecskeméten folytathatja karrierjét.

– Nagyon megörültem ennek a lehetőségnek, hiszen egyrészt a tabellán is jól áll a KTE, másrészt a közeg is nagyon szimpatikus volt, sokakat ismertem már a klubnál. Szerettem volna jönni, szerencsére ez össze is jött, még ha az utolsó pillanatig is kellett várni rá, de nagyon korrekt volt minden szereplő ebben a helyzetben is. Úgy jöttem ide, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, minél több gólt lőjek, minél inkább segítsem a társakat csapatemberként is. Nagyon pozitív az öltözői hangulat, a játékosok és a stábtagok is nagyon segítőkészen fogadtak. Nagyon örülnék, ha már a hétvégén elkezdhetném a gólgyártást, ami aztán kitartana a szezon végéig. Csákvárra is győzni megyünk, ez most a legfontosabb célunk – mondta Paudits Patrik. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók