A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Pejovics Danilo: Vártam ezt a pillanatot

Szerb-magyar védőnk, Pejovics Danilo második NB I-es meccsét játszotta a Mezőkövesd ellen, de ez volt az első, melyet kezdőként. Játékosunk természetesen nagyon várta ezt a napot, amit kapott gól nélkül, győzelemmel tudott teljessé tenni a csapattal.

– A Vasas ellen néhány percet már kaptál, de a Mezőkövesd ellen voltál először kezdő. Azt kaptad, amit vártál?

– Nagyon vártam természetesen azt a pillanatot, amikor kezdőként léphetek ki a pályára. Az tette igazán emlékezetessé ezt azt érzést, hogy három pontot tudtunk szerezni hazai közönség előtt. Lehetett érezni, hogy ez egy teljesen más szint, más ritmus. Azt kaptam egyébként, amire készültem, és nem mellesleg egy jó élményt.

– A védelemben ugyan most változás történt, de továbbra is nagyon stabilak voltatok. Minek köszönhető ez?

– Egy védőnek a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül záruljon a meccs, ez nekünk sikerült. Nagyon sok időt fektetünk a taktikai elemekre, de ehhez természetesen kell az az akarat is, ami megvan bennünk. A jó csapategység adott, így ha minden adott ezekből, akkor ahogy a példa is mutatja, kapott gól nélkül tudjuk lezárni a meccset.

– Három meccs, öt pont. Milyen a hangulat az öltözőben?

– Természetesen a veretlenség mindig jót tesz egy csapat hangulatának, pláne akkor, ha újonc is. Nálunk egyébként is mindig jó a hangulat az öltözőben, de most kifejezetten boldog mindenki, úgyhogy csak jobb lett. Bízunk benne, hogy ezt a veretlenségi sorozatot tovább tudjuk nyújtani.

– A tavalyi bronzérmes, a Puskás Akadémia lesz az ellenfél idegenben pénteken 20 órás kezdéssel. Hogy látod az esélyeiteket?

– Csak arra koncentrálunk, ami a dolgunk. Nem félünk senkitől, elsősorban saját magunkkal igyekszünk foglalkozni. Megvan az elképzelésünk, megvannak az erősségeink, ezeket szeretnénk kidomborítani Felcsúton is, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók