A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Péntekig lehet szavazni a tavalyi év legszebb NBIII-as góljára

Ahogy arról már múlt héten beszámoltunk, az nb3foci.hu a 2020-as esztendő legszebb harmadosztályú találatát keresi. Gólokat a szurkolók javasolhattak első körben, majd a hét elején elindult ennek alapján a szavazás is. A KTE HUFBAU négy játékosa: Puskás Zoltán, Jakab Dávid, Gál Szabolcs és Gábor Lukács József is érdekelt a versenyben.

Szavazni az „NB3 FOCI” facebook csoportban lehet a legszebb gólokra, ehhez először jelentkezni kell a csoport tagjának, majd ezt követően ezen a linken keresztül érhető el a szavazás. Voksolni pénteken 18:00-ig lehet a gólokra, akár egyszerre többre is. Az öt legtöbb szavazatot kapó gólból kerül ki a végső győztes, egy csapat maximum két találatot juttathat a legjobbak közé. A végső győztesről az nb3foci.hu által összeállított zsűri fog dönteni.

Egyelőre igen szoros a verseny, még bárki bekerülhet a legjobb ötbe. A kecskeméti játékosok közül Gál Szabolcs Dunaújvárosnak ollózott találata tűnik stabil résztvevőnek a szavazatok alapján, míg Puskás Zoltán FTC II-nek lőtt gólja egyetlen szavazatra van a győzelmi esélytől. Péntekig még lehet szavazni, erre buzdítjuk drukkereinket is!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók