A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Polyák Kristóf az első téli érkező

Megvan a KTE HUFBAU első téli szerzeménye, Polyák Pál Kristóf személyében egy bal oldalon bevethető futballistát igazoltunk, aki tulajdonképpen visszatér Kecskemétre.

Polyák Kristóf és Tóth Ákos 

Polyák Kristóf Kerekegyházán kezdett el futballozni, ahol nagyon korán felfigyeltek rá, így már 2007-ben a KTE utánpótlásában futballozott. Innen a fővárosba igazolt, hiszen három esztendő elteltével a Honvéd MFA csábította el, ahonnan négy év elteltével tért vissza Kecskemétre. A korosztályos válogatottakban is bemutatkozó játékosra rögtön a felnőtt keretben számoltak, hiszen a 2014/2015-ös szezonban kezdőként, a Ferencváros ellen debütált, majd további két mérkőzésen kapott még bizalmat az NBI-ben. A 2015-ös kizárást követően Polyák is távozott, előbb az SZTK, majd a Cegléd foglalkoztatta az NBII-ben, innen került 2016 nyarán Tiszakécskére. Alapembere volt a megye I-es és az NBIII-as bajnokcsapatnak is, de az előző szezonban az NBII-ben is 17 meccset kapott. A ballábas, kitűnő rúgótechnikával megáldott játékos a védelem bal oldalán, de akár egy sorral feljebb is bevethető.

Polyák Kristóf nagy motivációval tért vissza Kecskemétre:

"Mindenki örömmel tér vissza oda, ahol felnőtt, nekem ezt jelenti, hogy most visszatérhetek a KTE-hez. Nagyon várom már a munkát! A klub nagyon szeretett volna megszerezni, gyakorlatilag ahogy vége lett az NBII-es ősznek Tiszakécskén, azonnal jött a megkeresés, így nem kellett sokat gondolkodnom. A kemény munkában hiszek, szeretnék stabil helyet szerezni magamnak a kezdőben, onnantól aztán azért kell dolgoznunk, hogy minél eredményesebbek legyünk." 

Polyák 2014 nyarán debütált az NBI-ben a Fradi ellen

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók