A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Pontrúgásaival döntött a Dunaújváros

A KTE II. vasárnap a Dunaújvárost fogadta a Műkertvárosi Sportcentrumban az NB III. közép csoport 7. fordulójában, ahol a bajnoki címre hajtó vendégek már az első félidőben el tudták dönteni a pontok sorsát. 

Túlkorosként Kersák Roland, Mihajlo Meszhi, Gréczi Márton és Sági Milán lépett pályára, de fiatalként Buna Gábor, Győri Benjámin, Bodor Zoltán és Győri Ábel játékára is számíthatott Szabó Tibor. 

A mezőnyben kiegyenlített meccsen korán vezetést szerzett a Dunaújváros. A 10. percben egy szögletre érkezett nagyon jól Csiki, a megcsúszó labdát egyedül lőhette a hálóba becsúszva pár méterről (0-1). A folytatásban is a mezőnyharc dominált, nagy helyzetek igazán egyik kapu előtt sem adódtak, de a félidő végén kétszer is beköszönt a Dunaújváros. Egy újabb szöglet után ismét Csiki volt eredmény fejjel, majd pár minutummal később tiszta ziccerbe került, amit szintén kihasznált így a mesterhármasig jutott.  Fordulás után Gréczi lőtt azonnal hatalmas gólt 25 méterről a bal felsőbe, de ez csak a szépítésre volt elég. 

Kecskeméti TE II.–Dunaújváros 1–3 (0–3)

Kecskemét, 150 néző, vezette: Muhari Gergő (Vrbovszki Pál, Pálinkás Donát Ferenc)

KTE: Kersák – Győri Á., Szalai Sz., Szamosi – Sági, Bodor (Györgye 73.), Meszhi, Buna – Győri B. (Major Sz. 64.), Major E. (Kovács Á. 85.), Gréczi. Vezetőedző: Szabó Tibor

Dunaújváros: Hegedűs – Irimiás (Barna 69.), Hesz, Csiki (Gosztonyi 69.), Papp, Novák, Jakab (Szepessy 87.), Galambos, Ferenczy, Kesztyűs, Varga (Székely 78.). Vezetőedző: Horváth Ferenc

Gól: Gréczi (47.) ill. Csiki (8., 35., 40.) 

Szabó Tibor: – Két szögletből kaptunk gólokat, ami nagyban meghatározta a mérkőzés végkimenetelét. Játékban egyenrangú partnerek voltunk, de a kapuk előtti határozatlanságunk miatt még a pontszerzés sem sikerült. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók