A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Pontszerzéssel zárt Cegléden tartalékcsapatunk

Már az előre hozott tavaszi nyitányt játszották tulajdonképpen vasárnap az NB III. közép csoportjában, tartalékcsapatunk a Ceglédi VSE vendége volt. Szabó Tibor együttese idegenbeli pontszerzéssel zárta le az évet.

Az első félidőben inkább a hazai akarat érvényesült a pályán, sok pontatlanság jellemezte a fiatalok játékát. A 33. percben meg is szerezte a vezetést a Cegléd, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után elment a szélen a Cegléd, a beadás után aztán Papp a védő ölelésében be tudta még pörgetni a labdát Cseh kapujába (1-0). A második félidőben mindent megtett csapatunk, hogy egyenlítsen, ez végül a 82. percben össze is jött, amikor Major Ernő centerezett, Győri Benjámin pedig felugorva, kapásból vette be a ceglédi kaput, kialakítva az 1-1-es végeredményt. A „kis” KTE 17 pontjával a tabella 15. helyén telelhet.

Ceglédi VSE – Kecskeméti TE II 1-1 (1-0)

Cegléd. Vezette: Kovács T. (Vrbovszki, Zahorecz)

CVSE: Haála – G. Bíró, Schmidtka, Rjaskó, Kovács K. (Ledacs-Kis 80.), Annus (Ungureán 69.), Papp Gy. (Orlov 58.), Juhász, Telinger, Markó, Ványi. Megbízott edző: Schmidtka Balázs

KTE II: Cseh – Sági, Győri Á. (Szalai Sz. 73.), Barkóczi, Buna, Szamosi – Hatvani (Győri B. 62.), Bodor (Györgye 63.), Meszhi – Gréczi (Horváth M. 92.), Major Sz. (Major E. 62.). Vezetőedző: Szabó Tibor

Gól: Papp (33.) ill. Győri B. (82.)

Szabó Tibor: – Nem kezdtünk jól, az első félidőben nagyon sok technikai hibát vétettünk, így kevés támadást tudtunk felépíteni és befejezni. Az ellenfél elég masszívan védekezett, nehéz volt őket feltörni, ráadásul aztán egy figyelmetlenségünk miatt gólt kaptunk. A második félidőben a cserék új lendületet hoztak, ennek is köszönhetően ki tudtunk egyenlíteni. A végén az is benne volt, hogy megfordítjuk az eredményt, de Ceglédnek is voltak veszélyes kontrái, így az eredmény reális.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók