A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Ponttal tértek haza a fiatalok Dunaújvárosból

Vasárnap az NB III. közép csoport 26. fordulóját rendezték már. Tartalékcsapatunk ezúttal a Dunaújváros vendége volt, ami a kiesés elleni harc szempontjából rendkívül fontos csata volt, ám a felek végül megosztoztak a pontokon.

Nem kellett sokat várni az első gólra, ugyanis Győri Benjámin már a 11. percben bevette a hazai kaput, amivel a szünetben vezettünk is. Fordulás után azonban hiányzott a koncentráció, Székely révén gyorsan egalizált a vendéglátó. A hajráig nem született újabb gól, akkor viszont Tóth talált be, amivel már a hazaiak kerültek előnybe. Maradt még csavar a végére, a 93. percben ugyanis Kovács Ádám az egyik pontot meg tudta menteni a „kis” KTE-nek.

Dunaújváros–Kecskeméti TE II. 2–2 (0–1)

Dunaújváros. Vezette: Molnár Réka (Sáfárik Patrik, Bencze András)

Dunaújváros: Molnár L. – Németh K., Leidl, Stampfel, Székely (Vajda R. 93.), Marlen (Gál 75.), Szepessy, Hegedűs K., Perjési, Ferenczy, Tóth Á. (Kilin 82.). Vezetőedző: Dobos Barna

KTE II.: Cseh – Szamosi (Lovas Zs 83.), Hatvani, Bellák (Kovács Á. 63.), Győri B., Bodor Z. (Horváth M. 83.), Győri Á., Barkóczi, Szalai Sz., Györgye, Gréczi M. (Major E. 74.). Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gól: Székely (51.), Tóth Á. (81.) ill. Győri B. (11.), Kovács Á. (93.).

Virágh Ferenc: – Sajnálom, hogy elszalasztottuk ezt a győzelmet, ugyanakkor dicséret is illeti a csapatot, mert jó játékot nyújtott. Az első félidőben teljesen kontrolláltuk a játékot, mi irányítottunk, szép gólt is lőttünk. A második félidő elején viszont nem koncentráltunk eléggé, sok pontatlanság volt a játékunkban. Az, hogy gólt kapunk egyáltalán, nem volt benne a játékban, jól kezeltük az ellenfél felíveléseit. Amit viszont nem tudtunk kezelni az, hogy olyan szituációkból kapott ellenfelünk szabadrúgást, amiből nekünk kellett volna. Ez viszont nem lehet mentség, mivel mindkét pontrúgásnál hibáztunk, nem voltunk elég élesek a rögzített helyzeteknél, amiből a Dunaújváros megfordította az állást. Viszont meg tudtunk újulni, nem estünk szét, a cseréink nagy lökést adtak a csapatnak, így megérdemelten tudtunk egyenlíteni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók