A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Popgeorgiev Pantelisz a fiatalokat dicsérte

Szélsőnk kifejezetten jól szállt be a Békéscsaba elleni edzőmeccsen, hiszen 1-1-es félidei eredmény után három gólban is főszerepet vállalt, így 4-1-re megnyertük második edzőmeccsünket.

Panti már csak azért is nagyon örült góljának, mert a szombati mérkőzésen nagy ziccerben nem sikerült betalálnia, ezt azonban most javítani tudta.

„Nagyon örülök, hogy sikerült betalálnom a Békéscsaba elleni, illetve annak is, hogy előkészítőként is hozzá tudtam járulni a keddi sikerhez. Főleg azért jelentett ez sokat számomra is, mert az első edzőmeccsen óriási helyzetben nem tudtam betalálni, ezt most talán sikerült egy kicsit javítani” – mondta góljáról játékosunk.

A második félidőben mindkét csapatban rengeteg fiatal lépett pályára, így nálunk is, összesen öt utánpótláskorú játékos kapott lehetőséget. Panti szerint mindenképpen megilleti őket a dicséret a mutatott teljesítményükért.

„A siker önmagában is pozitív, de mindenképpen szeretném megemlíteni a fiatalokat is, akik végig nagyszerű hozzáállással, remek játékkal járultak hozzá ahhoz, hogy magunk javára fordítsuk az eredményt. Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni az eredményből, hiszen ez „csak” egy edzőmeccs volt, de pozitív lökést adhat a folytatáshoz” – mondta Panti.

Az alapozásnak egyelőre a legkeményebb időszakában vannak a játékosok, sorban jönnek az edzések és a mérkőzések, szusszanni kevesebbet lehet, de szélsőnk szerint jelenleg ennek van itt az ideje, normális, hogy kevésbé frissek.

„Őszintén mondhatom, jelenleg mindent izmot érzek a lábamban… Ez viszont a felkészülés ezen szakaszában teljesen normális és alap dolog, a munka tudatosan folyik, igyekszünk mindent megvalósítani abból, amit várnak tőlünk, hogy sikeresek lehessünk a bajnokságban” – zárta mondandóját Panti.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók