A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Pozitív mérleggel zártuk a felkészülést

Szombaton a Füzesgyarmat elleni sikerrel (2-0) ért véget hivatalosan is a téli felkészülés, az NBIII-as mezőny hétfőtől már gőzerővel a vasárnapi szezonnyitóra fókuszálhat. A Kecskeméti TE az eredményeket tekintve pozitív mérleggel zárta a munkát, ami remélhetőleg a tavaszi bajnokikon is folytatódik majd.

Összesen 8 felkészülési mérkőzést játszott a KTE a tél folyamán, az ellenfelek közt NBII-es, NBIII-as és megye I-es ellenfelek is voltak. Az első hét végén rögtön a Tiszakécske volt ellenfelünk, az a meccs annyiból mindenképpen kilóg a sorból, hogy összesen 5 próbázó játékát is megnézte a szakmai stáb. A mérkőzést egyetlen gól döntötte el a vendégek javára, a tesztelt játékosok közül végül egyedül Kunsági Rolandot igazoltuk le, aki a többi előkészületi meccsen is meggyőzően teljesített a kapuban.

A folytatásban egy imponáló hete is volt Szabó Tibor együttesének, a Csepel (1-0), az ESMTK (2-0) és a Pilis (1-0) ellen is úgy sikerült nyerni, hogy közben nem kaptunk gólt. Ekkor már bemutatkozott a csapatban Peres Csaba és Nánási Balázs is, akik egyaránt az NBII-ből igazoltak Kecskemétre. Előbbi a széleken, utóbbi a védelem közepén számíthat erősítésnek.

A keleti csoport első négy helyezettje is ellenfelink közt voltak, ami mindenképpen jó erőfelmérőnek számított, az ESMTK legyőzése után Szolnokon játszottunk döntetlent (1-1), majd a Jászberény elleni vereséget követően (0-3) legutóbb a Füzesgyarmatot vertük meg (2-0), közben a negyedosztályú Pilis (1-0) és a KHTK (2-0) ellen is érvényesítettük a papírformát.

Összesített mérlegünk ezzel 5 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség.

A téli felkészülés:

01.19. (szombat): KTE – Duna Aszfalt TVSE (NBII.) 0-1

01.30. (szerda): Csepel (NBIII.) – KTE 0-1

02.01. (péntek): ESMTK (NBIII.) – KTE 0-2

02.02. (szombat): KTE – Pilis (megye I.) 1-0

02.09. (szombat): Szolnok (NBIII.) – KTE 1-1

02.16. (szombat): KTE – Jászberény (NBIII.) 0-3

02.20. (szerda): KTE – KHTK (megye I.) 2-0

02.23. (szombat): KTE – Füzesgyarmat (NBIII.) 2-0

A rajtra már nem kell sokat várni, vasárnap 14:30-kor a Dabas ellen folytatjuk a bajnokságot a Széktói Stadionban. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók