A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Puskás Gábor érkezik Dunaújvárosból

Ahogy azt a KTE HUFBAU sportigazgatója, Tóth Ákos már az FTC II. elleni felkészülési mérkőzés után jelezte, újabb játékosokkal született megállapodás a közös folytatásról. Egyikük Puskás Gábor, aki a védelem jobb oldalán vethető be, a szombati edzőmeccsen rögtön góllal mutatkozott be a Dunaújvárosból érkező játékos.

Dr. Filus Andor és Puskás Gábor

A 28 esztendős jobbhátvéd Csepelen ismerkedett meg a labdarúgással, majd a Szent István SE, a PMFC és az ESMTK érintésével járta végig az utánpótlás korosztályokat. Pesterzsébeten a felnőttek közt is bemutatkozhatott, nagyon gyorsan fontos láncszem lett az NBIII-as alakulatban. 2012-ben egy harmadosztályú bronzérem után igazolta le az SZTK-Erima, Szigetszentmiklósón négy évet töltött el az NBII-ben. 2016 óta újra az NBIII-ban futballozott, előbb Szekszárdon, majd Pécsen töltött egy-egy szezont, utóbbi állomáshelyén ezüstérmes lett csapatával a bajnokság végén. 2018 nyarán Dunaújvárosba igazolt, ahol azóta gyakorlatilag egyetlen tétmeccset sem hagyott ki, végig kezdőként számítottak rá.

„Dunaújvárosi játékosként már több meccset is játszottam a KTE elleni az utóbbi években, így nem volt ismeretlen számomra a klub. A Kecskemétet egy kemény csapatnak ismertem meg, mindig helyt akartak állni. Komoly célokat tűzött ki a klub, amik nagyon imponálóak voltak számomra, ez döntő volt a klubváltás szempontjából – mondta bemutatkozásként Puskás Gábor.

Puskás Gábor mellett egy további érkezőt is bemutatunk a nap folyamán. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók