A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Puskás Gábor góllal debütált a Fradi ellen

Kis Balázs mellett Puskás Gábor is Dunaújvárosból igazolt Kecskemétre, a bemutatkozás jól is sikerült számára, hiszen a Fradi II. ellen rögtön góllal mutatkozott be. A célok imponálóak voltak számára, így örömmel jött Kecskemétre.

A Fradi II. ellen góllal mutatkoztál be rögtön a KTE színeiben, hogyan jött számodra a váltás lehetősége?

A napokban jött a lehetőség, hogy esetleg Kecskeméten is folytathatnám a pályafutásomat. A klubot jól ismertem, hiszen a Dunaújvárossal többször is játszottunk a KTE ellen, de még szekszárdiként is volt erre lehetőségem. A Kecskemétet egy kemény csapatnak ismertem meg, emellett imponálóak voltak azok a komoly célok is, melyeket kitűzött a klub.

Milyen úton jutottál el Kecskemétig?

7 évesen kezdtem el focizni Csepelen, aztán a Szent István SE-től kerültem a PMFC-hez, ahol a kiemelt bajnokságban futballozhattam. Felnőtt szinten Pesterzsébeten mutatkoztam be az ESMTK-nál, onnan igazoltam Szigetszentmiklósra, ahol négy szezont töltöttem el. Szekszárdi születésűként egy évet otthon is eltöltöttem, majd egy szezon következett ismét Pécsen. A legutóbbi két évben Dunaújvárosban futballoztam.

Mit vársz a szezontól?

A legfőbb cél a bajnokság megnyerése. Ez egy olyan cél, ami maximális motivációt jelent egy sportembernek, illetve egy klubnak is. Döntő érv volt ez amellett is, hogy Kecskemétre igazoljak.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók