A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Puskás Gábor korábbi csapata ellen készül

Jobbhátvédünk kifejezetten jó formában van, hiszen a védekezés mellett a támadójátékból is alaposan kiveszi a részét, a bajnokságban már négy gólpassza van. Kis Balázs mellett neki is különleges lesz a szombati bajnoki (17:00 a kezdés a Széktóiban), hiszen éppen Dunaújvárosból tette át székhelyét nyáron Kecskemétre.

Személy szerint érdekes mérkőzés jön számodra, hiszen éppen Dunaújvárosból igazoltál nyáron Kecskemétre. Milyen érzésekkel várod ennek tükrében a meccset? Van benned plusz motiváció?

Úgy gondolom, hogy minden játékosnak egy plusz motiváció a volt csapata ellen pályára lépni, függetlenül attól, hogy miként vált el a közös út korábban. Számomra is fontos mérkőzés lesz, de igaz ez a csapatra is.

A Dunaújváros idén nem szerepel jól, de az edzőváltás óta mintha jobb formában lennének. Milyen ellenfélre lehet számítani, mennyire ismered még te személy szerint az ellenfelet?

Nem kezdték jól a szezont, ez igaz, ebben benne van az is, hogy sok érkezőjük volt. Az utolsó pár forduló alapján viszont egyre inkább látszik, hogy kezdenek kiegyenesedni, jönnek az eredmények is. A csapat magja egyben maradt azért, így a keret nagy részét ismerem, tudom mire képesek a pályán.

Tapasztalataid lehetnek az utóbbi évekből még dunaújvárosi játékosként erről a párosításról. Azért mégis NBI-es múltú csapatokról van szó, mennyiben más egy ilyen párharc?

Nemcsak nekem, Kis Balázsnak is bőven van élménye erről a párharcról, hiszen korábban is egy csoportban szerepelt a két klub. Szerintem mindig jó mérkőzéseket játszottunk, remélem ez most is így lesz.

7 győzelem után becsúszott egy vereség a Dabas-Gyón otthonában. Mennyire vagytok már túl ezen, miért nem sikerült pontot szerezni?

Nagyon rossz szájízzel hagytuk el a pályát, annak ellenére, hogy 70 percig nem feltétlen azt az arcát mutatta a csapat, amit idén megszokhattak tőlünk a szurkolók. Ennek ellenére az utolsó 20 percre olyannyira feljavultunk, hogyha kicsit koncentráltabbak vagyunk, akár fordíthattunk is volna a helyzetek alapján. Sajnos nem így lett, de nagyon szeretnénk visszatérni a nyerő útra!

Mi lehet a kulcs a szombati rangadón a győzelemhez?

A küzdeni akarás nem is kérdés, hogy hatványozottan szükséges, emellett fegyelmezetten és alázatosan kell tennünk a dolgunkat.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók