A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Puskás Gábor minden meccsen pályára lépett ősszel

A gólokról és a gólpasszokról már szót ejtettünk, de vannak még további érdekességek, melyek mindenképpen megérnek néhány szót az NBIII-as ősz kapcsán. Puskás Gábor például elnyűhetetlen volt, jobbhátvédünk egyetlen mérkőzést sem hagyott ki az ősz folyamán, emellett játékpercekben is az első helyen áll.

A KTE HUFBAU összesen 23 tétmérkőzést (21 bajnoki, 2 kupa) játszott le az őszi szezon folyamán, így meglehetősen sűrű hónapokon van túl csapatunk. Ez különösen igaz Puskás Gáborra, aki nemhogy minden említett találkozón pályára lépett, de mindegyiken kezdő is volt. A rendelkezésre álló 2070 játékpercből ráadásul alig hagyott ki párat, hiszen egyedül a Kisvárda elleni kupameccsen adott neki némi pihenőt Gombos Zsolt, amikor 18 perccel a vége előtt lecserélte. Kevés játékos mondhatja el magáról, hogy egy ilyen hosszú szezon során egy fellépést se hagyott ki, de ilyen Ludasi Martin is, aki 18-szor volt kezdő, 5 alkalommal csere.

Nem panaszkodhatott mérkőzés hiányra Grünvald Attila sem a védelem másik szélén, ám mivel őt egy alkalommal kiállították, „csak” 22 mérkőzésen léphetett pályára. Ezzel együtt a kényszerű kiesésén kívül egyetlen minutumot sem hagyott ki. Hasonló cipőben jár Károly Bálint is, aki sárga lapok miatt hagyott ki egy bajnokit, ezt leszámítva szintén 22 kezdőként lejátszott mérkőzése van.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók