A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Puskás Zoltán: Egyelőre csak a Dunaújvárossal foglalkozunk

Puskás Zoltán nagyon fontos gólt lőtt vasárnap a Dabas-Gyón ellen, hiszen 93. percben szerzett találata három pontot ért. Támadónk bízik benne, hogy neki és a csapatnak is nagy lökést adhat ez a folytatáshoz.

Volt már ennyire kicentizett gólod?

Igen, volt már ilyen, ám az sajnos akkor nem ért pontot… Ennyire kicentizett és ennyire fontos viszont talán még nem.

Nagyon fontos volt, mekkora lökést adott szerinted?

Nekem mindenképpen nagyot adott, remélem a többieknek is. Ez is bizonyítja, hogy mindig a végsőkig kell küzdenünk és koncentrálnunk, bárhogy is megy a játék. Ebből nem engedhetünk, mindig a három pontért kell küzdenünk, csak ez lehet a célunk.

Milyen meccsre számítasz Dunaújvárosban?

Nehéz mérkőzés lesz. A Dunaújváros jó csapat, próbálnak futballozni. Vannak kitűnő játékosaik, ugyanakkor azt is hozzá kell tennem, hogy elsősorban rajtunk fog múlni, hogyan alakul a találkozó. A saját játékunkat kell játszani, magunkkal kell foglalkozni, és persze kellően agresszívnak kell lennünk.

Sűrű hetekben vagytok mostanság, mennyivel jelent ez nehezebb kihívást?

Személy szerint én szeretem a sűrű menetrendet, elvégre a tétmeccsek miatt futballozunk, ezek éltetnek minket. Nem könnyű persze a 20 csapatos bajnokság, fontos a mentális és a fizikális regenerálódás, de szerencsére ehhez a KTE-nél minden adott. Profin készülünk a meccsekre, úgyhogy ezzel nem lehet probléma. A lényeg, hogy minden meccsen maximális frissességgel lépjünk pályára.

Hamarosan akár szurkolók előtt is játszhattok, szerencsés esetben már vasárnap a Körösladány ellen. Várjátok már?

Szenzációs lenne, ha végre újra szurkolók előtt játszhatnánk, ezt mindenki nevében mondhatom, elvégre a sport értük van. Ráadásul hazai pályán térhetnének vissza, ami nagyon nagy lökést adhatna a folytatáshoz a csapatnak. Bízunk benne, hogy ez megvalósulhat! Egyelőre azonban csak a Dunaújvárosra koncentrálunk.

Szerző: Nyitray András (fotó: Bús Csaba/baon.hu)

Média partnerek
Támogatók