A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Puskás Zoltán: Gólt lőni mindig jó érzés

Puskás Zoltán hosszú sérülést követően az őszi szezon végén tért vissza, az FTC II. ellen például már fontos góllal segítette a csapatot. A téli felkészülés kifejezetten fontos számára, hogy teljesen utolérje magát, ebben a gólok is segítenek neki.

Mesterhármast rúgtál a Kerekegyháza elleni felkészülési meccsen, egy csatár számára azért mindig fontos, hogy jöjjenek a gólok. Miként értékelnéd a meccset? 

Gól lőni mindig jó érzés, függetlenül az ellenféltől, illetve attól is, hogy felkészülési vagy tétmérkőzésről van szó. Messzemenő következtetéseket véleményem szerint azért nem kell levonni a Kerekegyháza elleni meccsből, a 45 perces terhelés volt a lényeg, illetve az, hogy mindenki egészséges maradjon.

Számodra kifejezetten fontos ez a téli felkészülés, hiszen most szerezheted vissza fizikálisan is a legjobb formádat. Hogy ízlik eddig a munka?

Ez így van, bár a munkát egyénileg már korábban megkezdtük, ami nekem sokat segített. Mondhatni, én le sem álltam a szünetben, külön edzésekre is jártam, mivel volt lemaradásom. Talán most kezdem azt érezni, hogy utolértem magam, de nem akarok megállni, tovább fogok dolgozni, hogy még jobb legyek! Még az elején vagyunk a felkészülésnek, úgy gondolom a munkát rendben elvégeztük eddig. Sok idő van még hátra belőle, de a lényeg az, hogy tegyük a dolgunkat, ezáltal top formába kerüljünk az első bajnokira.

Milyen célokat tűztél ki magad elé?

Napról napra, majd meccsről meccsre szeretnék haladni. Nem szeretnék hosszú távú tervekről beszélni, most az a legfontosabb, hogy egészséges és kiegyensúlyozott legyek.

Jön a Tiszakécske elleni edzőmeccs, ami már egy komolyabb erőpróba lesz, milyen szakaszába lép most a felkészülés?

Most kezdjük a harmadik hetet, a menetrend szokásos, mint általában minden téli felkészülésnél. Amit eltervez a stáb, azt igyekszünk maximálisan elvégezni. Ez egy melósabb időszak, de a céljaink eléréséhez muszáj keményen dolgozni. A Tiszakécske egy jó erőkből álló csapat, nem véletlenül vezetik a keleti csoportot, biztosan jól fogja szolgálni a felkészülésünket ez a meccs.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók