A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Puskás Zoltán súlyos sérülést szenvedett

Sajnálatos és súlyos sérülésről kell hírt adnunk szurkolóinknak, ugyanis friss igazolásunk, Puskás Zoltán egészen biztosan hónapokra harcképtelenné vált.

Visszatérő támadónknak a makói edzőmeccsen, egy teljesen ártalmatlan szituációban ragadt le a lába, majd roppant meg a térde, ami után egyből lehetett érezni, hogy nagy a baj. Játékosunk nem is tudta saját lábán elhagyni a pályát, majd a gyors orvosi vizsgálatok után az is biztossá vált, hogy keresztszalag szakadást szenvedett. „Pusit” kedden meg is műtik, előreláthatólag 8-10 hónapos kihagyás vár rá.

Játékosunk természetesen nagyon csalódott, de igyekszik pozitív maradni:

„Nehéz erről beszélnem, mert igazából nem volt még ennyire komoly sérülésem, sőt, még kés alá sem kellett feküdnöm. Most megpróbálom összegyűjteni a szükséges információkat és tapasztalatokat. Munkáról még nem akarok beszélni, először legyen sikeres a műtét! Utána szépen, fokozatosan akarok haladni, lépcsőről lépcsőre. Mindig az apróbb lépésekben fogok gondolkodni, úgy érzem, most nem is szabad nagy tervekről, álmokról beszélnem. Ebben az egész történetben én akarok lenni a legpozitívabb, a legfontosabb, hogy most is hiszek magamban és a jó Istenben. Azon leszek, hogy mihamarabb visszatérjek! Biztosan lesznek nehezebb időszakok, de tudom minek kell a szemeim előtt lebegnie, nem szabad elveszítenem a hitemet, ez a legfontosabb. Próbálok mindent pozitív oldalról megközelíteni majd. A párom már most rengeteget segít, megkönnyíti a helyzetemet, hogy itt van, a családom maximálisan támogat, a barátaim is hisznek bennem. Sok segítséget kaptam Hubitól, a masszőrünktől is. Jó pár üzenet, telefon érkezett régi és új csapattársaktól, jelenlegi is korábbi edzőmtől, sokan látogattak meg itthon is. Lehet furán hangzik, de várom már, hogy átessek a műtéten, mert ez az első lépcsőfok. Remélem jól sikerül, aztán jöhet a következő. A csapatnak nagyon fogok szurkolni, amint lehet, ott leszek az öltözőben is, segítek, amiben csak tudok a pályán kívülről is!”

Pusinak természetesen minél gyorsabb felépülést kívánunk mi is! 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók