A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Puskás Zoltán túl a műtéten

Sajnos már korábban be kellett számolnunk arról, hogy a Makó elleni felkészülési meccsen súlyos sérülést szenvedett támadónk, aki kedden tudott kés alá feküdni.

„Pusi” keresztszalag szakadást szenvedett, ami nagyjából 8-10 hónapos kihagyást jelent számára. A felépülés felé vezető első lépés a műtét volt, melyre kedden kerülhetett sor Siófokon. Támadónk jó kezekben volt, hiszen az ország egyik legjobb térdspecialistája, Dr. Majzik Ernő végezte el a beavatkozást, ami komplikáció nélkül zajlott le. Játékosunk egyelőre még a kórházban lábadozik, ha minden a tervek szerint halad, pénteken engedhetik haza.

„Nagyjából kétórás műtéten vagyok túl, az orvosi vélemény szerint minden rendben ment. Őszinte leszek, azt a fájdalmat még az ellenségeimnek sem kívánom, amit a műtét után felébredve éreztem. A csöveket csütörtökön veszik ki, utána térdgéppel jöhetnek majd az első hajlítások, ha minden rendben megy, akkor pénteken haza is mehetek. Otthon hajlítgatnom kell a térdemet, szigorú fekvés mellett, aztán 10 nap múlva jöhet a varratszedés. Még 2-3 hét mankózás is vár rám ezt követően, ha ezeket eldobhatom, akkor kezdődhet a gyógytorna. Bizakodó vagyok, remélem minden simán fog menni" - mondta Puskás Zoltán a műtét után. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók