A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Puskás Zoltán újra a KTE kötelékében

Polyák Kristóf után újabb játékos érkezése vált biztossá a téli átigazolási időszakban, Puskás Zoltán személyében csatárral erősödött a KTE HUFBAU.

Puskás Zoltán és Tóth Ákos

A 26 esztendős támadó először Szegváron volt igazolt utánpótlás játékos, innen a Tisza Volánhoz, a Szenteshez, majd a Honvédhoz vezetett az útja. 2009 nyarán igazolt Kecskemétre, az utánpótlásban szórta a gólokat. A 2011/2012-es szezonban 15 gólt rúgott a kiemelt U19-es bajnokságban, gólerős játékának köszönhetően előbb az NBIII-as együttesben léphetett pályára, majd az NBI-es kerethez is felkerült, egy Pápa elleni bajnokin be is mutatkozhatott az élvonalban. Ezt követően Kozármislenyben, Cegléden és Ausztriában is futballozott, majd 2016 nyarán Hódmezővásárhelyre igazolt, itt fél szezon alatt rögtön 6 góllal segítette csapatát. 2017 januárjában Tiszakécskére igazolt, ahol az NBIII-as bajnoki címhez és a feljutáshoz 15 góllal járult hozzá. A másodosztályban 38 bajnokin 8 gólt és 3 gólpasszt jegyzett másfél szezon alatt.

Puskás Zoltán izgatottan várja a visszatérést:

„Annak idején is szerettem itt lenni Kecskeméten, jórészt az utánpótlásban, de játszottam NBIII-ban, illetve bemutatkozhattam az NBI-ben is. Örömmel vettem a hívást, igyekezni fogok, hogy minél előrébb, úgymond a helyére kerüljön ez a klub. Szeretnék gyorsan beilleszkedni. Három év után most kicsit fura még más öltözőbe bemenni, de így, hogy nem ismeretlen számomra, ez könnyen fog menni. Gólokkal szeretném segíteni a csapatot!”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók