A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Rangadóra készülnek Monoron

A KTE HUFBAU vasárnap 14:30-kor a Monor SE vendégeként kezdi meg a tavaszi szezon küzdelmeit. Horváth Dávid, a hazaiak trénere elmondta, nem téveszti meg őket a tabella, rangadóra készülnek, míg Gombos Zsolt masszív ellenfélre számít.

Horváth Dávid, a Monor SE vezetőedzője:

„Jól sikerült a felkészülésünk, nyugodtan zajlott, nem volt nagy mozgás a játékoskeretben. Három távozónk, egy érkezőnk van, de Szerencsi Miklós is inkább visszatérő, mert tavaly egész évben nálunk játszott. Az volt a célunk, hogy a fizikai állapotot minél jobban felhozzuk, illetve a gyakorlások során kiküszöböljük azokat a hibákat, amik ősszel előfordultak. Attól függetlenül, hogy pontszámban és helyezésben nagy a különbség most a két csapat között, mi rangadóra készülünk. Nem csap be minket a tabella, pontosan tudom, hogy sokszor balszerencsés módon veszített pontokat a Kecskemét. Amennyiben ezek nincsenek, akkor jóval előkelőbb helyen állna ellenfelünk. A változásokat figyelemmel kísértük, ezekkel tisztában vagyunk, én egy olyan csapatra számítok, mely új edzőjének, illetve magának is szeretne bizonyítani, hogy a csoport elején van a helye. Ennek megfelelően készülünk mi is, szeretnénk úgy beleállni ebbe a mérkőzésbe, hogy valóban olyan rangadó legyen, mely a közép csoportból kiemelkedik.”

Gombos Zsolt, a KTE HUFBAU vezetőedzője:

„Mindig azt szoktam mondani, osztálytól függetlenül, hogy mindig az aktuális ellenfélre kell készülni. Nincsenek csodák, mindenkit meg lehet verni. A Monor egy élcsapatnak számít a közép csoportban, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy esetleg nem tudunk olyan nagy arányú dominanciát kialakítani, melyre törekedni szeretnénk a tavasz folyamán. A Monor tavaly még NBII-es csapat volt, találkoztam velük én is ősszel a bajnokságban, akkor 0-0-át játszottunk Szentlőrincen. Egy masszív, szervezett csapatnak tartom ellenfelünket, de győzni szeretnénk mindenképpen. A felkészülésünket abszolút pozitívnak látom, mindent próbálnak maximálisan megvalósítani a srácok. Van egy begyakorolt játékrendszerünk, de figyelemmel kell lenni az első meccsen bevethető játékoskeretre is, így alighanem változtatásokat is eszközölnünk kell majd. Erre megy rá ez a hét, így fogunk nekivágni a bajnokságnak, de talán ez annyira nem is baj, mert így kevesebbet tudnak rólunk edzőmeccseinket megtekintő ellenfeleink is.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók