A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Regionális kupa rangadó után a bajnok jön a héten

Ezen a héten két mérkőzés is vár NB I.-es csapatunkra a ZTE elleni sikert követően, hiszen az újabb bajnoki forduló előtt a kupában is bizonyítani kell szerdán.

A MOL Magyar Kupában igazi regionális rangadó vár ránk, hiszen a Szeged-Csanád GA vendégeként kellene kiharcolni a továbbjutást a következő körbe. Az előző körben Soroksáron is erős ellenféllel találkoztunk, ez most hatványozottan igaz, hiszen a szegedi együttes nem titkolt célja az élvonal. Ellenfelünk jelenleg az 5. helyen áll az NB II.-ben. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el szerda este a Szent Gellért Fórumban, végső esetben kétszer 15 perc hosszabbítás, vagy büntetők után. Kezdés 19 órakor, jegyek már kaphatók elővételben

Vasárnap aztán a bajnok FTC érkezik a Széktói Stadionba, felvezetve a bajnokság második körét már ezzel. A Ferencvárost különösebben bemutatni nem kell, bivalyerős ellenfélre van kilátás, mely idén is remekel minden sorozatban, a nemzetközi porondon is szép eredményeket szállít. A mérkőzésre hétfőn 14 órakor indul el az elővételes jegyértékesítés, kizárólag a jegymester.hu oldalán. A címvédő elleni bajnoki vasárnap 14:45-kor kezdődik.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók