A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Remekeltek fiataljaink Szegeden és Kiskőrösön is

Három fiatal KTE LA növendék is kvázi „kölcsönbe” került a tavaszi szezonra, hogy a felnőtt futballban mérettessék meg magukat. A tapasztalatgyűjtés el is indult, nagy örömünkre az nem is kérdés, hogy Bodor Zoltán, Hatvani Dániel és Barkóczi Ádám is rendszeresen játszik csapatában.

Barkóczi Ádám (a képen) lábában van eddig a legtöbb meccs, hiszen a megye I-es bajnokság példátlanul korán kezdődött a halasztások miatt. Eddig öt alkalommal lépett pályára, négyszer kezdőként a bajnoki címre hajtó Kiskőrösben, hétvégén éppen egy nagyon fontos derbit nyertek meg a KHTK ellen 1-0-ra.

Bodor Zoltán első gólját szerezte az NBIII-as Szegedi VSE színeiben, ami azért is nagy szó, mert csapata sokáig emberhátrányban játszott Taksonyban, mégis jók voltak egy 1-1-es döntetlenre. Bodor eddig mind a négy bajnokin a kezdőcsapat tagja volt.

Hatvani Dániel szintén a Szegedet erősíti, s bár még nem volt kezdő, minden mérkőzésen beállt 20-30 percre, így ő is szokja a felnőtt futball közegét tétmeccseken.

A három játékos továbbra is részt vesz kecskeméti edzéseken is – elsősorban az U19-nél – nyáron aztán visszavárjuk őket, és rajtuk múlik, sikerül-e helyet harcolniuk maguknak a felnőtt keretben.

Szerző: Nyitray András (fotó: baon.hu)

Média partnerek
Támogatók