A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Rengeteg régi KTE kedvenc jön a II. Lázár Bence Emlékgálára

Tavaly decemberben is kifejezetten erős, rengeteg régi kedvencet felvonultató kerettel álltak fel a KTE Öregfiúk az I. Lázár Bence Emlékgálán, ez idén sem lesz másként.

A tavalyi torna csapata

December 29-én (vasárnap) második alkalommal emlékeznek Kecskeméten Lázár Bencére, a gála központi elemét most is egy színvonalas öregfiúk torna adja. Ezen természetesen a KTE Öregfiúk is ott lesznek, és Czéh Laciék bizony idén is kitesznek magukért, hiszen nagyon erős csapattal állnak fel. Gyagya Attila nyári visszavonulása óta először ölt újra KTE mezt, de a tavalyi évhez hasonlóan most is itt lesz az NBII-es bajnokcsapat két hőse, Schindler Szabolcs és Széki „Curtis” Attila is. A már megszokott kedvencek sem hiányoznak majd: Czéh László, Csordás Csaba, Farkas István, Balla Mihály, vagy éppen Berki Zoltán is pályára lép majd a teljesség igénye nélkül.

A KTE a 10 csapatos torna B-csoportjába került, ellenfelünk a Lajosmizse, a KHTK, a PMFC és a Magyar Öregfiúk Válogatott lesz. A torna 9:30-kor veszi kezdetét, a mieink először 10:10-kor lépnek majd pályára a Messzi István Sportcsarnokban. A csoportokból az első két helyezett jut tovább az elődöntőkbe.

A KTE Öregfiúk kerete:

Kapusok: Molnár Levente, Fekete Zoltán

Mezőnyjátékosok: Gyagya Attila, Kovrig Ákos, Farkas István, Czéh László, Schindler Szabolcs, Visinka Ede, Csordás Csaba, Balla Mihály, Széki Attila, Kurucsai Milán, Kollár Zsolt, Török László, Berki Zoltán.

A II. Lázár Bence Emlékgála programja ITT olvasható el teljes egészében, a gálával kapcsolatos további információk ITT érhetők el!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók