A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Rjasko Mihajlo érkezik Dorogról

NBII-es ezüst és bronzéremmel rendelkező, az ukrán élvonalban is futballozó középhátvéddel bővült csapatunk kerete Rjasko Mihajlo személyében. 

A munkácsi születésű védő igazi labdarúgó családból érkezik, hiszen testvére is futballozik, édesapja pedig edző. A 192 centis, 24 esztendős belsővédő pályafutását az FK Hoverlában kezdte, majd 2015-ben igazolt először Magyarországra, a Balmazújváros játékosa lett, de akkor még csak egy mérkőzés jutott neki az NBII-ben. Hazatért ismét a Hoverlába, majd a Mariupol játékosa lett, az ukrán élvonalban 17-szer lépett pályára. 2017 februárjában vette az irányt ismét a magyar NBII. felé, a Kisvárda labdarúgója lett. A szezon végén bronzérmes csapatban 4 mérkőzés jutott neki, de a 2017/2018-as szezonban második helyen feljutó együttesben már 27 meccsen volt kezdő, ezeken 2 gólt jegyzett.

Az NBI-es bemutatkozás végül elmaradt, ennek oka egy súlyos térdsérülés volt, így a 2018/2019-es idényben csak néhány mérkőzés jutott neki a várdai tartalékoknál. 2019-ben igazolt Dorogra, hogy újra felépítse magát, a mögöttünk hagyott idényben 30 mérkőzésen 1-szer talált be a Merkantil Bank Ligában.

­-Nagyon örülök, hogy itt lehetek! Azért választottam a KTE-t, mert egy olyan NBII-es csapatról van szó, mely nagy terveket szövöget, tradíciói vannak a klubnak, emellett a város is nagyon megtetszett. Jólesett az is, hogy ahogy értesült a vezetőedző arról, hogy van esély a leigazolásomra, rögtön fel is keresett és elmondta, hogy mennyire szeretne a csapatában tudni. Ez egy játékosnak különösen fontos, hogyha az edző is ennyire akarja. A célom, hogy elérjük a klub által kitűzött terveket, egyénileg ehhez minél jobb teljesítményt szeretnék hozzátenni -mondta új játékosunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók