A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sági Milán érkezett Pécsről

Újabb játékossal bővült a KTE kerete, miután klubunk mindenben megegyezett Sági Milánnal, aki jobbhátvédként bevethető, legutóbb a PMFC futballistája volt. 

A 26 esztendős játékos Pécsen kezdett el futballozni, majd az MTK igen korán felfigyelt tehetségére. A kék-fehéreknél hét esztendőt töltött el, Ligakupa meccseken, majd az NB III-as együttesben mutatkozhatott be a felnőttek között. 2017-ben igazolt Monorra, ahol rögtön NB III-as bajnok lett, majd a másodosztályban 22 mérkőzésen lépett pályára. 2019-ben hazatért Pécsre, ahol ismételten megnyerte a harmadosztályt, majd az utóbbi két szezonban 46 találkozón lépett pályára a PMFC színeiben az NB II-ben.

– Örömmel töltött el, hogy megkeresett a klub, hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy Szabó Istvánnak is elnyertem a tetszését. Mindenkinek az az álma, hogy eljusson az NB I-be, így nekem is. Kecskeméten is szeretik a focit, bízom benne, hogy jó teljesítményt nyújtva minél több embert ki tudunk majd csalni a meccseinkre. A KTE mindig is rajta volt a magyar futball térképén, most újra méltó helyére is került, ehhez minél jobb teljesítményt szeretnék hozzátenni – mondta Sági Milán.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók