A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sági Milán: Összetartó közösség alakult ki

Pécsről érkező jobbhátvédünk kitűnően futballozott a szerdai edzőmeccsen, hiszen góllal és gólpasszal járult hozzá sikerünkhöz. Sági Milán gyorsan megtalálta a helyét az öltözőben, hiszen több korábbi csapattársával is újra együtt játszhat.

– Góllal és gólpasszal járultál hozzá a Slovenska Bistrica elleni 3-1-es sikerhez. Milyennek láttad a meccset?

– Látszott rajtunk a fáradtság, hiszen kemény edzések után léptünk pályára, egy nem rossz ellenfél ellen. Mehetett volna akár jobban a játék, de így is megvoltak már a biztató jelek, szerintem ilyen terhelés mellett rendben volt ez a teljesítmény. A gól és a gólpassz természetesen mindig örömteli dolog, nekem is az, még egy felkészülési meccsen is.

– Lassan véget ér az edzőtábor, egy edzés, illetve a Rudar elleni mérkőzés maradt hátra. Milyen volt ez az közel egy hét?

– Szerintem maximálisan elérte a célját az edzőtábor, rengeteg időt tölt együtt a csapat, az új játékosok is be tudtak illeszkedni teljesen. Nagyon kemény edzéseken vagyunk túl, a taktikai dolgokba is egyre inkább kezdünk belemenni. Mindenki beleáll a munkába, odafigyelünk a regenerációra, amihez mindent megad nekünk az egészségügyi stáb: Huber Bálint, Barakkó Gergő és Turkevi-Nagy Ildikó. Fáradtan is arra törekszünk emellett, hogy a jókedv megmaradjon a csapaton belül.

– Könnyen megtaláltad a helyed a csapatban?

– Nekem könnyű volt a beilleszkedés, mert rengeteg ismerős arc volt az öltözőben. Varga Bence, Szuhodovszki Soma és Tóth Barna is volt már korábban csapattársam, de Nagy Krisztiánt és Vágó Leventét is ismertem. Ez sokat segített nekem, de az egész csapat nagyon befogadó volt, egy nagyon összetartó közösség és öltöző alakult ki.

– Eldőlt, hogy július 30-án a Vasas ellen kezdünk a bajnokságban. A kézzelfogható időpont tudatában, mennyire várod már a nyitányt?

– Nagyon izgatott vagyok, tényleg várom már az első mérkőzést. Bízom benne, hogy sikeres lesz, és győzelemmel tudunk majd rajtolni a Vasas ellen.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók