A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sajtószemle: Mészáros Dávidot kérdezte az nb3.hu

Ifjú hálóőrünkkel az nb3.hu készített rövid interjút, ebben több témát is érintettek, így fény derült arra is, melyik eddigi kedvenc meccse „Mészinek”, illetve mivel tölti a szabadidejét. A cikket változtatás nélkül közöljük:

Derekasan próbál helytállni az újonc Kecskemét, s a lila-fehérek egyelőre a középmezőnyben foglalnak helyet a Közép csoportban, ám a sűrű mezőny és a magasabb osztály miatt is kiemelten fontos minden találkozó a számukra. „Sokkal kiélezettebb és nagyobb tempójú meccseket játszunk, mint a megyében, a legtöbb idegenbeli találkozón a körülmények is jobbak” – mesélte az nb3.hu-nak Mészáros Dávid, a Kecskemét ifjú kapusa, aki sok társával együtt bizonyíthat először az NB III-ban.

Minden osztályváltásnál, főleg, ha fiatalok is előrébb lépnek, nagyon fontos, hogy legyen olyan meccs már a periódus elején is, melyre visszaemlékezve mindig erőt lehet meríteni a folytatáshoz. „Úgy gondolom, hogy a Paks II. elleni hazai győzelmünket emelném ki, mert egy kiélezett és izgalmas meccs volt, minden percét élveztem” – mondta Mészáros, ami nem is csoda, hiszen 1-0-ra nyertek, az volt az első hazai győzelem, a találkozót a harmadik fordulóban rendezték meg.

De milyen tervekkel vágott neki az újonc a magasabb osztálynak és milyen tervekkel vágott neki az új lehetőségeknek az ifjú kapus? „A szezon előtt a vezetőség reálisan állt a célkitűzéshez, megpróbálunk minél jobb helyezést elérni a szezon végére. Szerintem az 5-6. hellyel elégedettek lehetnénk újoncként. Személyes célom az idei szezonban az, hogy minél több játéklehetőséghez jussak, ami által remélhetőleg sokat tudok majd fejlődni.”

Adja magát a kérdés, hogyan tölti a mindennapjait egy fiatal, tehetséges futballista, aki (még) nem az NB I-ben vagy az NB II-ben játszik. „Általában a napom az iskolában kezdődik, majd néhány csapattársammal ebédelünk együtt. Ezt követi az edzés, de ha kétszer találkozunk, akkor már reggel ezzel kezdek. Az edzés után a nap hátralévő részét megpróbálom otthon tölteni a párommal.”

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók