A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sajtószemle: Vladul Stefan adott interjút az nb3foci.hu-nak

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, támadónk nyerte az „NB3 foci” facebook csoport szavazását, mely során a közép csoport legjobb játékosát választhatták meg a szurkolók és az olvasók. Házi gólkirályunkkal ezt követően Szécsi József, az nb3foci.hu szerkesztője készített interjút, melyet változtatás nélkül olvashatnak drukkereink alábbiakban.

– Szerbiából, Torontálvásárhelyről származol. Mikor jöttél Magyarországra?

– Így van, Torontálvásárhelyről származom. Magyarországra 2016. június 20-án érkeztem.

– A Tiszakécskénél 10 gólt rúgtál a megye 1-ben. Miért váltottál?

– Tiszakécskén sokszor voltam sérült, tulajdonképpen ezért is váltottam, de a szép emlékek megmaradtak bennem.

– Kecskeméten mindjárt az első évben 16 alkalommal találtál a bajnokságban a hálóba, szintén a negyedosztályban, de úgy látszik, hogy az NB3-ban sincs megállás, hiszen most 10 találatnál jársz. Az ősszel a 9-15. forduló alatt zsinórban 7 meccsen voltál eredményes. Mi volt az oka, hogy ennyire elkaptad a fonalat?

– Az első 9 fordulóban inkább csereként léptem a pályára. Sokat dolgoztam azért, hogy esélyt kapjak kezdőként is. Annyit tudok mondani mindenkinek, hogy mindent meg lehet csinálni, csak akarni kell!

– Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben, illetve melyik gólodra?

– Több izgalmas meccset is tudnék mondani, de a kedvencem a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzések, amiket még tiszakécskei színekben játszottam. Nagyon hangulatos es nehéz meccs volt mind a kettő. A kedvenc gólom viszont a SZEOL elleni mérkőzésen született. Az a gól sokat jelent nekem.

– Mennyire vagy elégedett a csapat szereplésével? Újoncként megfelelő a 13. hely?

– Úgy gondolom, hogy senki sincs igazán megelégedve a szereplésünkkel. Természetesen nem felel meg a 13. hely, hiszen nem ez a célunk. Tavasszal javítani szeretnénk és a tabella felső részéhez csatlakozni.

 – Támadóként mik az erősségeid?

– Próbálom mindig az üres területeket keresni, ahol meg tudom szerezni a labdát, de igazából fejjel vagyok a legerősebb.

– Nemsokára 24 éves leszel. Hogyan tervezed a jövődet? Gondolom, hogy érkeztek már megkeresések, hiszen szinte minden csapat gólerős támadók után kutat.

– Igen, céljaim mindig vannak. Szeretnék mégjobban fejlődni, és minél magasabb szinten játszani, amiért keményen meg is dolgozom.

– Mit szólnál az NB2-höz? Nem került szóba, hogy visszamenj a Kécskéhez? Vagy ez túl nagy ugrás lenne?

– Egyelőre Kecskeméten maradok, de igen, szeretnék NB2-ben játszani. Nem gondolom úgy, hogy túl nagy ugrás lenne, ha így folytatom továbbra is a munkámat!

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók