A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sajtószemle: Zoran Kuntics a dobogót célozza meg csapatával

Az nb3foci.hu készített interjút csapatunk vezetőedzőjével, mely során Zoran Kuntics ismét elmondta, a csapat célja ebben az évben a dobogó. A teljes interjút ITT olvashatják szurkolóink, alábbiakban ebből indéztünk változtatás nélkül. 

Mi volt előbb, a Te elhatározásod, hogy elmész a Kecskeméthez, vagy pedig az hogy Várhidi Péter jön a helyedre?

Amikor megkeresett a Kecskemét, akkor több szempontból is átgondoltam a dolgokat. Fontos szempont volt, hogy szabadkai vagyok és Kecskemét jóval közelebb van oda, mint Ózd. Emellett a kecskemétiek nemrég még az első osztályban szerepeltek. Abszolút jól éreztem magam Ózdon, és sikeresek is voltunk, de élnem kellett ezzel a lehetőséggel.

Kecskemét nagyobb város, és a lehetőségek is nagyobbnak tűnnek. Jövő héten indul a pontvadászat. Milyen célokkal álltok rajthoz?

A kecskeméti vezetőség nagyon a földön jár. Átgondolják, hogy mire költenek, észszerűen gondolkoznak. Tavaly ugye feljutott a csapat a megye1-ből az NB3-ba. Az volt akkor a cél, hogy ne legyenek kiesési gondok. Ez teljesült. A most következő bajnoki évre ennél többet várunk, szeretnénk az első 3-4 csapat között végezni. Arról abszolút nem volt szó, hogy már ebben a szezonban kötelező lenne feljutni az NB2-be. Nyilván hosszú távon szeretnénk, hogy a csapat visszajusson nem is a második, hanem az első osztályba. Úgy érzem, hogy elég jó játékoskeretet sikerült összeraknunk, és alig várom, hogy kezdődjön a bajnokság.

Szerző: nb3foci.hu

Média partnerek
Támogatók