A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Selyem: Nagy lökést adna egy győzelem!

A Kecskeméti TE ifjú támadója bízik benne, hogy a Szeged-Grosics elleni bravúros döntetlen után a győzelem is összejön, ehhez Iváncsán kellene nyernünk.

A Szeged-Grosics ellen adtál egy gólpasszt Tóth Rolinak, de a partjelző úgy ítélte meg a helyzetet, hogy kint volt a labda a beadás pillanatában. Te is így érezted?

Egyáltalán nem is gondoltam arra, hogy kint lett volna a labda, számomra egyértelműen szabályos volt a gól. Amikor láttam, hogy milyen döntés született, akkor azért nagyon ideges lettem, de mást nem tudtunk ezzel kezdeni.

A második félidőben nagy feltámadást produkáltatok így is, mi volt ennek a kulcsa?

Szerintem mindenkiben ott volt az, hogy ezt a meccset nem veszíthetjük el, történjen bármi is. Az látszott, hogy futásban jobban bírjuk, de a kulcs az volt, hogy mindenki a maximumot nyújtotta, illetve törekedett arra, hogy felálljunk innen is. Ehhez az is kellett, hogy a kapussal szemben jó döntéseket hozzunk.

Nagyon kellene már egy győzelem vasárnap Iváncsán, mennyire sikerült felkészülnötök belőlük?

Amennyiben ott folytatjuk Iváncsán, ahol a Szeged-Grosics ellen abbahagytuk, akkor ez meg is valósulhat. Sikerült jól felkészülnünk belőlük, nagyon fontos meccs lesz ez, mindenképpen nyernünk kell! Az biztos, hogy nagy lökést adna a csapatnak, ha feljebb tudnánk lépni a tabellán.

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók