A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sikeres évünk volt

A KTE HUFBAU igen eredményes évet tudhat maga mögött, hiszen klubunk nyáron feljutott a másodosztályba, ahol aztán a 3. helyen telelhetünk. Szubjektív visszatekintőnk következik a számokat sem kihagyva.

Nehéz tavasz végén jutottunk fel

Még az NBIII-ban kezdte együttesünk az évet, melynek úgy mentünk neki, hogy csak így tovább, hiszen hat pontos előnnyel zártunk az élen. A tavasz ezzel együtt nem sikerült jól, mert bár 6 győzelem és 8 döntetlen mellett csupán 3-szor kaptunk ki, végül be kellett érni az ezüstéremmel. Az Iváncsa élete szezonját futva hatalmas győzelmi sorozatba kezdett, melynek zárásaként a „bajnoki döntőt” is megnyerte ellenünk otthon a záró fordulóban. Ezzel együtt az már jó másfél héttel korábban eldőlt, hogy mivel a Fejér megyei klub nem adott be licenckérelmet a másodosztályra, a KTE 2008 után újra az NBII tagja lesz.

Új szezon, új csapat

Sokat nem kellett várni a bajnokság zárása után az új szakmai stábra, hiszen Gombos Zsolt távozása után az utolsó fordulókban már beugróként Szabó Tibor irányította a csapatot. A kispadra végül június 1-től Szabó István ült le Kerekes Barnával az oldalán, velük összesen 16 játékos érkezett a távozók helyére. A KTE remekelt az őszi szezonban, hiszen 11 győzelem, 5 döntetlen és csupán 4 vereség mellett a 3. helyen áll a téli szünetben klubunk. Nem mellesleg, a kupában is két kört vettünk sikerrel, az ősz során így egy 15 meccses veretlenségi sorozatot is felállítottunk.

Az év a számok tükrében:

Összes mérkőzés: 39

Győzelem: 19

Döntetlen: 13

Vereség: 7

A legtöbb gól: Lukács Dániel, Tóth Dániel (10)

A legtöbb meccs: Tóth Dániel (35)

Az év mérkőzésének a Debrecen elleni kupameccset választottuk: 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók