A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sikerrel zártuk az edzőtábort

Csapatunk szombaton lezárta a szlovéniai edzőtábort, az ND Beltinci vendégeként játszottunk edzőmeccset, melyet magabiztosan meg is nyertünk.

Az első helyzetre hat percet kellett várni, ekkor Katona lapos beadását Lukács lőtte kevéssel mellé. A 10. percben Tóth Barnát Tóth Dániel váltotta, sajnos kényszerű okokból, de ha már bejött, csatárunk a 17. percben hatalmas helyzetbe került, Madarász lapos beadása után azonban rosszul találta el a játékszert. A 19. percben Kersák fogott magabiztosan egy átlövést, majd három perccel később előnybe kerültünk, megint Madarász ment fel a jobb oldalon, ezt a lapos centerezést Lukács belőtte (0-1). A szünet előtt növelhettük volna a különbséget, félóra elteltével azonban hatalmas bravúrral védte Szalai fejesét a kapus.

Szünetben szinte teljes sort cserélt Szabó István, de a hazaiak is változtattak. Fordulás után inkább a mezőnyharc dominált, nagy helyzet nem igazán akart kialakulni a kapuk előtt. A 67. percben Rjasko szabadrúgása nem volt veszélytelen, de a hazai kapus jól helyezkedett, így fogta a lövést. A folytatásban sem láttunk sok helyzetet, de a 73. percben jól támadtunk le, hibára kényszerítve a védőket, ezt Bodor váltotta végül gólra (0-2). A végeredmény a 90. percben alakult ki, egy balról belőtt labdát Buna pöckölt a hosszúba (0-3). 

ND Beltinci (szlovén II. osztály) – KTE HUFBAU 0-3 (0-1)

Edzőmeccs, Beltinci

KTE: Kersák - Madarász, Szabó, Rjasko, Szalai, Grünvald, Vágó, Nagy, Katona, Tóth B., Lukács. Csere: Varga, Buna, Gál, Hadaró, Bodor, Hatvani, Tóth D., Puskás, Marsa, Cseh.

Gól: Lukács, Bodor, Buna

Szabó István: Egy nagyon jó erőkből álló ellenfelet győztünk le, mely szervezettebb és dinamikusabb volt szerdai riválisunknál. Kemény harc volt a pályán, de sokkal fegyelmezettebbek voltunk, megvalósítottuk azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk. Középpályán nagyon jól működtünk, széleken és középen is jól bontottuk meg az ellenfelet. Külön öröm, hogy nem kaptunk gólt. A srácok nagyon odatették magukat az utolsó napon is, nagyon koncentráltan játszottak. Ezzel lezárult az edzőtábor, látjuk a jó dolgokat és a hibákat is, de a srácok mindenre figyelnek, meglepően sok mindent visszakapunk tőlük ennyi idő után is. Jó az egység, jó a csapatszellem, ebbe értem a stábot is. Jó érzéssel térünk haza, a srácok a hétfő délutánig kapnak pihenőt, de utána hat edzés és két meccs vár rájuk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók