A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sok fiatallal, egy ferencvárosi ikonnal fogad minket az FTC II.

Vasárnap 11:00-kor az FTC II. vendégeként kezdi meg a 2020/2021-es szezont az NBIII-ban a KTE HUFBAU. Első ellenfelünkkel már találkoztunk a felkészülés alatt (3-1-re nyertünk a Széktóiban), sőt, a kis Fradinak az volt az első edzőmeccse újjáalakulása után. Cikkünkben igyekszünk összeszedni, mit is érdemes tudni előzetesen aktuális ellenfelünkről.

A kis Fradi 2017-ben játszotta le utolsó tétmeccsét, az akkor még Lipcsei Péter által irányított „fakó” a 12. helyen zárt az NBIII. közép csoportjában, ahová három év szünet után ismét besorolást nyert. A Fradi II. meghatározó együttesnek is számított a harmadosztályban, olyannyira, hogy 2016-ban például nyugaton bajnoki címig meneteltek, ám a szabályok értelmében nem léphettek magasabb osztályba.

Az MLSZ idén úgy döntött, hogy nyáron ismét lehetőséget ad az NBI-es kluboknak, hogy az NBIII-ban második csapatot indítsanak, ezzel a zöld-fehérek is éltek. Ezekre a csapatokra, így a Fradira is külön szabály vonatkozik a játékosok szerepeltetését illetően, hiszen csak négy olyan futballistát nevezhetnek mérkőzésenként a keretükbe, akik 1999. december 31-én, vagy előtte születtek. Ennek megfelelően ellenfelünk kerete – melyet az ulloi129.hu részletesen is bemutatott – igen fiatalnak mondható, jellemzően 2000-2003-as születésű játékosok alkotják.

8 bajnoki cím, 7 kupagyőzelem, komoly nemzetközi rutin: Leandro rengeteg tudást és tapasztalatot adhat át a fiataloknak

Az FTC II-nek egy állandó túlkorosa biztosan lesz a szezon során, hiszen a 7-szeres magyar és 1-szeres ciprusi bajnok, a korábbi 16-szoros magyar válogatott Leandro de Almeida profi karrierje lezárásaként még a fiatalok közt fog szerepelni. A 38 esztendős, védőként és középpályásként is bevethető játékos az előző szezonban még tagja volt az NBI-es keretnek, ahonnan bajnoki címmel búcsúzott. A harmadosztályban egészen biztosan sokat érhet rutinja, Máté Csaba meghosszabbított jobbkeze lehet a pályán. Merthogy a kis Fradi trénere nem más lesz, mint Szerhij Rebrov pályaedzője, aki a Fradi TV-nek adott interjújában elmondta, elsősorban az egyéni fejlesztés lesz munkájuk célja a szezon során.

Riport a kis Fradi felkészüléséről: 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók