A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sokba kerültek a kihagyott helyzetek Csákváron

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a KTE HUFBAU a Csákvár vendége volt. Bár csapatunk megszerezte a vezetést, a helyzeteivel jobban sáfárkodó hazaiak fordítani tudtak, míg mi csak kapufákig jutottunk. 

A mérkőzést a fiatal csákvári csapat kezdte jobban, az 5. percben Molnár tört kapura bátran a félpályáról, majd 16 méterről jobbal lőtt, de Varga védeni tudott. Alig fél perccel ezután Ominger is tüzelt, de a jobb alsó mellett suhant el kísérlete. A 11. percben jött a válasz, Katona is a tizenhatos vonaláról vállalkozott, egy védőről pattant fölé próbálkozása. A 21. percben kicsit a semmiből jött a vendég gólt, egy rosszul haza passzolt labdára Paudits csapott le, aki egy átvétel után jobbal a bal alsóba lőtt, így rögtön góllal debütált új csapatában (0-1). A folytatásban a hazai pontrúgások hordoztak magukban veszélyt, a 29. percben Mim beadása után Karacs elé csorgott le a labda, aki jobbal lőtt, de Varga kikapta a léc alól valahogy. A 34. percben megint Mim adott középre, Karacs ezúttal fejjel csúsztatott, de ez már kevésbé volt veszélyes.

A második félidőt gyors góllal kezdte a Csákvár, egy szöglet után lecsorgó labda Molnár elé került, aki jobbal a jobb alsóba lőtt (1-1). A folytatásban cserékkel frissített a Kecskemét, ettől feljavult némileg a vendégek játéka, Nagy szöglete után Vágó fejelt a lécre az 56. percben. A folytatásban mindkét csapat a győzelemre játszott, ebből a hajrában a Csákvár jött ki jobban, a 83. percben Torvund jobbról érkező beadását Molnárt fejelte öt méterről a léc alá (2-1). A hajrában a Kecskemét ezzel együtt könnyen egyenlíthetett volna, egy szöglet után Tóth Barna lövése a kapufára pattant egy védőről, ami hazai sikert ért.

Aqvital FC Csákvár - KTE HUFBAU 2–1 (0–1)

Csákvár, 200 néző. Vezeti: Nagy Róbert (Máyer Gábor, Punyi Gyula)

Csákvár: Auerbach – Hosszú (Mayer 70.), Dulló, Karacs, Major G. – Ominger (Derekas 57.), Mészáros D. (Magyar 79.) – Tamás (Torvund 70.) , Kártik (Makrai 79.), Mim –Molnár R. Vezetőedző: Mónos Tamás

KTE: Varga B. – Lukács D., Szabó A., Rjakso, Lipcsei Á. (Szökrönyös 87.), Hadaró (Grünvald 53.) – Nagy K., Vágó L., Szuhodovszki (Tóth B. 53.)– Katona B. (Győri B. 87.), Paudits (Tóth D. 53.). Vezetőedző: Szabó István  

Gól: Molnár R. (48., 81.) ill. Paudits (21.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók