A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sokkal többet jelent ez a 90 perc, mint három pontot

Két olyan csapat találkozik vasárnap Dunaharasztiban, melyek egyelőre nem az előzetesen várt teljesítményt nyújtották, így a vezetőedzők abban egyetértettek, hogy a három pontért biztosan hatalmas csatát vívnak majd egymással.

Szabados Tamás (Taksony SE GP Solar):

„Az aktuális formából kiindulva két olyan csapat találkozik, melyek a várakozásoktól teljesen elmaradnak. Ez szerintem meg is fog látszódni a játék minőségén, már csak ha azt veszem, hogy a pálya talaja sem teljesen ideális arra, hogy szép futballt lásson a közönség. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor törött kézzel elvárják, hogy írd meg a dolgozatodat. Tudod, hogy mit kéne írni, még el is kezded nagy nehezen, de aztán még a grafit is kitörik a ceruzádból. Ezzel talán hűen mutatom be azt, hogy min is megyünk keresztül ebben a félévben. Ennek ellenére van még három pótvizsgánk arra, hogy kijavítsuk a bizonyítványt amennyire lehet. Számunkra, illetve az ellenfél számára is sokkal többet jelent ez a 90 perc, mint három pontot.”

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„A Taksony a bajnokságnak komoly célokkal vágott neki, több játékost is megszereztek Vácról, így jobb szereplést várt tőlük talán mindenki. Összességében eddig ahogy nekünk, úgy nekik sem úgy sikerült ez az ősz, ahogy azt szerették volna. Nehéz mérkőzésre számítok, melyen mindkét csapatnak nagy szüksége lenne a három pontra. Én úgy gondolom, hogyha meg tudjuk ismételni a hétvégi játékunkat, akkor sikeresek lehetünk, ehhez persze az kell, hogy ne legyünk impotensek a kapu előtt, sokkal jobb helyzetkihasználás kell!”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók