A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sűrű augusztussal indul a bajnokság

Véget ért a várakozás, augusztus 1-én elindul a Merkantil Bank Liga 2021/2022-es kiírása, 19 órás kezdéssel a Budaörsöt fogadjuk. A KTE HUFBAU-ra rögtön három hazai találkozó vár az elején, de ebben a hónapban két bajnokesélyessel is találkozunk.

Már csak vasárnapig kell várni, hogy elinduljon a várva várt bajnoki szezon, hiszen a KTE hat év után tért vissza a profi ligába, abba a másodosztályba, ahol egyébként 2008-ban szerepelt utoljára csapatunk. Az augusztus rögtön kedvezően alakul drukkereink számára, hiszen három hazai bajnokival kezdünk, köszönhetően annak, hogy a második forduló pályaválasztói jogát elcseréltük a pályafelújítási munkában lévő soroksáriakkal.

Érdemes azonban az idegenbeli túrákat is tervezgetni, hiszen még augusztusban kettő bivalyerős, NBI-es múltú, emellett most is bajnokesélyes csapat vendégeként lépünk pályára. Először a szezon első hétközi fordulóján Diósgyőrbe megyünk, majd hó végén a Vasas fogad minket. A sűrű augusztusi hat meccs után egyébként egy válogatott szünet is lesz, mely után szeptember közepén folytatódik a szezon.

Természetesen idén is kiadunk egész évre szóló szezonbérletet, a részletes jegy- és bérletinformációk ide kattintva olvashatók. A bérleteket az első hazai mérkőzésen kezdjük el árulni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók