A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Sűrű felkészülési program vár ránk

A KTE HUFBAU június 29-én kezdi meg klasszikus értelemben a közös felkészülést, de a játékosok számára már a múlt héten is ki voltak adva átmozgató feladatok, illetve online edzésre is sor került. A héten nagyobb fokozatra kapcsolnak a játékosok, amire szükség is lesz, hiszen sűrű lesz a felkészülési program.

Az online erőnléti edzések közösen, illetve kiadott feladatok formájában, folyamatos kontroll mellett zajlanak most is, ahogy az már a karantén időszakban is működött. Ezzel együtt jelen állás szerint 6 hétig tart majd a felkészülés, bár az augusztus 2-án esedékes rajt csupán a legkorábbi lehetséges kezdést jelenti az NBIII-ban, így akár később is kezdődhet a bajnokság. Hivatalos részleteket továbbra sem lehet még tudni a versenykiírásról, nevezni július 3-ig lehet, így vélhetően már csak az NBI. hétvégi lezárása után leszünk okosabbak.

A háttérben ezzel együtt természetesen zajlanak az egyeztetések, a felkészüléshez érkezve érkezőkről és távozókról is beszámolunk majd. Biztosan érkeznek próbázók is, ezért is csap rögtön a közepébe csapatunk a munkának, rövid idő alatt igen sok felkészülési meccset játszunk majd.

Felkészülési meccsek:

07.01. (szerda): Jászberény – KTE HUFBAU

07.04. (szombat): KTE HUFBAU – FTC II.

07.11. (szombat): Szeged-Csanád Grosics – KTE HUFBAU

07.15. (szerda): Újpest II. – KTE HUFBAU

07.18. (szombat): Szervezés alatt, hazai meccset szeretne lekötni a szakmai stáb

07.22. (szerda): ESMTK – KTE HUFBAU

07.26. (vasárnap): KTE HUFBAU – Szolnok

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók