A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó Alex: Könnyű döntés volt

Szabó Alex és klubunk csütörtökön mindenben megállapodott a közös folytatásról, védőnk pedig örömmel kötelezte el magát a KTE mellett.

Szabó Alex gyorsan Tóth Ákos és a klubvezetés tenyerébe csapott, így könnyen megállapodásra jutottak a felek. Védőnk 91 mérkőzést játszott már le lila-fehérben, így kötődik a klubhoz, ezt az aláírást követően is elmondta.

– Nagyon gyorsan sikerült megállapodnunk a folytatásról, örülök, hogy sikerült hosszabbítani. Szeretek itt futballozni, bízom a sikeres, hosszú távú közös jövőben. Emberként és játékosként is nagyon sokat fejlődtem a kecskeméti időszakom alatt, ezért a klubvezetéstől a szakmai stábig mindenkinek köszönettel tartozom, hogy megkaptam a bizalmat. Ennek tükrében könnyű volt meghozni ezt a döntést. Jó helyen vagyok, megbecsülnek, ebből próbálok minél többet visszaadni – mondta védőnk.

Közel három év alatt szép sikereknek volt részese, kezdődött ez a feljutással, majd az NB I-es ezüstéremmel, és természetesen a bajnok elleni sikerek is ide kívánkoznak.

– Sok szép emlékem van, de a tavalyi idényzáró a Kisvárda ellen az élre kívánkozik, hiszen akkor szereztük meg az ezüstérmet. Tulajdonképpen a közös ünneplés és a hangulat keretbe foglalta az egész szezonunkat, ami álomszerű volt. Az is egy hatalmas élmény volt, amikor hazai pályán le tudtuk győzni a Ferencvárost.

A bajnokság hajráját izgatottan várja védőnk, aki egyelőre azonban csak meccsről meccsre gondolkodik, szeretne első körben az MTK ellen további pontot, pontokat gyűjteni az NB I-ben, aztán lehet a kupára is fókuszálni már.

– Nyolc mérkőzés van vissza a bajnokágból, illetve jövő héten jön a kupameccs. Álmodozni időnként lehet, de ez nem viheti el a koncentrációt. Mindig abban volt a mi erőnk, hogy csak az adott mérkőzésre koncentrálunk, ami a sorban következik. Most is ez a legfontosabb, hogy ennek szellemében dolgozzunk, gyűjtsük a pontokat. A kupának mindig megvan a maga hangulata, mindig kemény meccsre számíthat az ember, akárki is legyen az ellenfél. Nem lesz másként ezúttal se, de előtte még vár ránk egy MTK – tette hozzá.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók