A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó Alex: Szeretnénk jó eredményt elérni

Kifejezetten jó heteket tudhat maga mögött 24 esztendős védőnk, Szabó Alex, aki rövid idő alatt kétszer is betalált az NB I-ben. Játékosunk elmondta, maximális koncentrációval készülnek a Honvéd ellen is.

– Mondhatni, hogy nagyon elkaptad a fonalat, hiszen rövid idő alatt két gólt is szereztél az NB I-ben. Milyen élmények ezek számodra?

– Az első gólomnak nagyon örültem, hiszen nyerni tudott a csapat a ZTE ellen, sajnos a második már nem párosult sikerrel a Paks ellen. A lényeg mindig a csapat sikere, ezt a gólt is odaadtam volna azért, hogy inkább nyerjünk, hiszen a pontoknak van igazi értéke. Felemás érzések vannak tehát bennem.

– Már előre kell tekinteni a Honvéd elleni pénteki meccsre, hogyan készültetek a kispestiek ellen?

– Ugyanúgy felkészültünk a Honvédból is, mint összes többi ellenfelünkből, kielemeztük őket, megvan az alkalmazott taktikánk is. A legfontosabb az volt a héten, hogy fejben is rendbe tegyük magunkat, ami szerintem sikerült is. Maximális koncentrációval fogunk belemenni a mérkőzésbe, szeretnénk jó eredményt elérni a Honvéd otthonában, ami most sem lesz könnyű feladat. 

– Két döntetlen eddig a csapatok egymás elleni mérlege, milyen mérkőzések voltak ezek belülről megélve?

– Színtisztán előttem vannak mindkét mérkőzés eseményei. Összességében elmondható, hogy talán nem ezek voltak a legjobb meccseink a szezonban, de bízom benne, hogy ez most változni fog. Kiélezett találkozó várható most is, de ha rendben leszünk, akkor bizakodva léphetünk pályára a Bozsik Arénában is.

– Négy meccs maradt a bajnokságból, hogyan várjátok a hajrát?

– Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mindannyian egy irányba húzunk, szeretnénk elérni a nagy célt, megvalósítani az álmunkat, amit a dobogó jelentene. Ezért mindent meg is fogunk tenni, nagyon várjuk ezt a négy mérkőzést, melybe ugyanúgy beletesszük a maximális munkát a magunk részéről.

– Telt ház előtt játszottatok a Paks ellen, várhatón Kispestre is rengeteg kísérnek el titeket, az FTC ellen pedig ugyancsak közel ötezer néző lesz majd. Milyen élmény ez nektek, játékosoknak?

– Az én életemben nem fordult még elő ilyen, hogy folyamatosan telt ház előtt léphessek pályára. Nagyon jólesik a szurkolók támogatása, akik az elejétől kezdve rengeteget segítettek nekünk. Most, amikor a Paks ellen nem sikerült nyernünk, akkor is folyamatosan éreztették velünk, hogy mellettünk vannak mindannyian, ez ad igazán erőt nekünk a hajrához is.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók