A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó Dávid elismeri a Kozármisleny erejét, de nyerhető meccset vár

Középpályásunk gyorsan visszatért bokasérülése után, Hódmezővásárhelyen már ismét a kezdőben kapott helyet. A Kozármislenyt egy igen jó erőkből álló együttesnek tartja, de csapatként képesnek érzi a társaságot arra, hogy itthon tudják tartani a pontokat.

Volt egy bokasérülésed az első fordulóban, de gyorsan vissza tudtál térni. Minden rendben?

Szerencsére gyorsan vissza tudtam térni, a klub is mögöttem állt, hogy ez így alakuljon. 14 nap volt tulajdonképpen a felépülés, ezt egy hét edzés követte, és tulajdonképpen már harcra készen is vártam a folytatást.

Hódmezővásárhelyen újra kezdő voltál, végül 1-1-es döntetlennel zártatok. Miként élted meg a meccset?

Óriási különbség volt a két csapat között szerintem, de a fölényünk meddő volt valamilyen szinten, mert nem tudtuk gólra váltani a labdabirtoklási fölényünket. Kicsit tétovák voltunk a kapu előtt, nem vállaltuk fel kellően a minőségi futásokat. Egy gólra ugyan jók voltunk, de sajnos hátul is hibáztunk egyszer.

Te milyennek látod a bajnokságot?

Annyiból változott, hogy nincs már egy-egy nagyon erős Tiszakécske és Pécs. Helyettük van azért egy megerősödött Kozármisleny, de nem írnám le az Iváncsát se. Előrébb sorolom magunkat is, mert nem vagyunk tipikus újonc csapat, ez a keret NBIII-ban nem képvisel rossz erőt. Összességében nézve azért kicsit stagnál a mezőny, reális cél belátható távon belül a feljutás megcélzása. 

Éppen a Kozármislenyt fogadjuk majd, mire számíthatunk vasárnap?

Több NBI-es és NBII-es múltú játékosuk is van, így például Racskó Roland vagy Wittrédi Dávid, akik jó futballisták. Csapatszinten kell odafigyelnünk, illetve fegyelmezettnek lennünk, akkor meg tudjuk fogni őket. Sajnos nem nagyon tudunk bent edzeni a stadionban még a gyepet megtámadó sajnálatos fertőzés miatt, így kicsit idegenben leszünk mi is, de úgy megyünk fel, hogy nyerni akarunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók