A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: A második félidőben hiányoltam a kreatív játékot

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában csapatunk 2-0-os vereséget szenvedett a Debrecen otthonában, a lefújás után a vezetőedzők tartottak sajtótájékoztatót. 

Srdjan Blagojevic, a DVSC vezetőedzője: – Gratulálok a játékosaimnak, taktikailag és energiabedobás tekintetében is elképesztőek voltak. Ez volt az egyik legjobb mérkőzésünk, amióta a debreceni kispadon ülök. Egy nagyon jó edző nagyon jó csapata ellen játszottunk, megterhelő mérkőzés volt. Megérdemeltük ezt a mai győzelmet. Volt egy elképzelésünk, egy tervünk, amihez a srácok végig tartották magukat, akkor is, amikor változtattunk. Köszönöm a szurkolók támogatását, és kérem, ha a játékosok hibáznak a pályán, ne szidják őket. Nem mi vagyunk a legjobb csapat, nem én vagyok a legjobb edző, de sokat dolgozunk azért, hogy sikeresek legyünk.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Az első félidő ikszesnek volt nevezhető, itt is, ott is akadtak helyzetek, jó iram és sok párharc jellemezte a játékot. A második félidőben a Debrecen ránk erőltette az akaratát, elkövettünk helyezkedési hibákat is, a Debrecen pedig túl jó csapat ahhoz, hogy ezeket kihasználatlanul hagyja. A gólig stabilak voltunk, a hiba pedig van a játékban, erre viszont sokkal jobban szoktunk reagálni, ez ma nem történt meg. Sajnos a második félidőben hiányoltam a kreatív játékot az ellenfél kapuja előtt, nem nagyon voltak lövéseink, beadásaink, helyzeteink. Ez nem jellemző ránk, ennek az okait meg kell vizsgálnunk. A második félidő alapján a Debrecen megérdemelt győzelmet aratott.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók