A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Bejött, amit elterveztünk

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában a Kecskeméti TE 2-1-re nyert a Vasas otthonában. A mérkőzés után a vezetőedzők értékeltek. 

Kondás Elemér, a Vasas FC vezetőedzője: – Az első félidőben sajnos gyámoltalanul játszottunk. Saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe olyan eladott labdákkal, amiből meg tudtak kontrázni minket. Néhány játékosunk nem is úgy futballozott, ahogy kellett volna. Emiatt, illetve kényszerből is cseréltünk négyet a szünetben, és a második félidő rendben volt teljesen. Ellenfelünk kevés alkalommal jutott el a kapuig, a harcosság megvolt bennünk, amennyiben esetleg sikerül megszereznünk korábban a második gólt, akár a győzelemért is mehettünk volna. Így az ikszre hajtottunk, sajnos nem sikerült pontot szerezni. Azt mondtam a játékosoknak, hogyha így mentünk volna az elejétől, teljesen más eredmény születhetett volna.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Nagyon frissen kezdtük a meccset, amire számítottunk is, hiszen ezért rotáltunk a hét közben, hogy ilyen állapotban legyünk. Az első félidőben jól futballoztunk, két gól mellett két kapufát lőttünk, sok helyzetünk volt. Szünetben szépen megbeszéltük a dolgokat, de most mondtam is az öltözőben, hogy lehet korbácsos edző kell ide, mert nem jól jöttünk ki a második játékrészre. Cipf nagyszerű gólt rúgott, ezután jött egy kis pánik, de utána elővettük azt, amit igazán tudunk: szervezetten védekeztünk, ellentámadásainkban is volt veszély. Az első félidő tükrében a második miatt maradt bennem hiányérzet, de gratulálok a srácoknak, mert bejött, amit szerettünk volna. Nyerni akartunk, ezért pihentettük őket, és elértük a célunkat. Nem tudom elégszer megköszönni nagyszerű szurkolóinknak sem a buzdítást, ma is sokat segítettek nekünk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók