A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Csak gratulálni tudok a csapatomnak

Csapatunk a ZTE otthonában elért 0-0-os döntetlennel zárta le az őszi szezont, így a dobogón telelhetünk. A mérkőzés után az edzők értékeltek. 

Julian Jenner, a ZTE asszisztens edzője: – Úgy érzem, hogyha ma valaki három pontot érdemelt volna, az a ZTE, amiatt, ahogyan játszottunk. Szerettünk volna jól zárni az esztendőt, egy jól szervezett védelem ellen. Támadólag is cseréltünk, ezzel is próbáltunk változást hozni, egy kicsi szerencse azonban hiányzott. Kicsit csalódottak vagyunk, hiszen végig domináltunk és a Kecskemétnek egy igazán nagy helyzete volt csak. Viszont az, hogy végig tudunk dominálni egy meccset, az nagy lépés a klub életében, és ez azt mutatja, hogy tovább fejlődhetünk.

Szabó István, a KTE vezetőedzője: – Az egész mérkőzés kapcsán azt tudom elmondani, hogy a ZTE ránk tudta erőltetni az akaratát, nyomás alatt tartottak minket. Az első félidőben még tudtunk ebből támadásokat vezetni, a másodikban már kevésbe, csak Banó-Szabó nagy helyzetét tudom kiemelni. Összességében frissebb, gyorsabb és kombinatívabb volt a ZTE, nekünk mélyen kellett így védekezni, amire készültünk is, hiszen tudtuk, hogy hazai pályán nagyon erős ellenfelünk, a meccs előtt is elmondtam, hogy nagyon tetszik a filozófiájuk. Csak gratulálni tudok ugyanakkor csapatomnak, mert egy héten belül ez volt a második idegenbeli meccsünk, a döntetlen számunkra nem rossz eredmény. A védekezésünk jól működött, a ZTE-nek nem volt igazán nagy helyzete, így igazságosnak érzem a döntetlent.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók