A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Csodálatos, hogy győzelemmel búcsúzhattunk szurkolóinktól

Az OTP Bank Liga utolsó fordulójában csapatunk Katona Bálint góljával 1-0-ra legyőzte a Kisvárdát, ezzel bebiztosítottuk, hogy ezüstérmesként zárjuk a bajnokságot. A mérkőzés után így értékeltek a vezetőedzők:

Szabó István, a Kecskemét vezetőedzője: – Láttuk 3-4 héttel ezelőtt a különböző méréseknek köszönhetően, hogy 8-10 játékosunkat csapágyasra hajtottunk. Egyszerűen elfáradtak és a keret mélysége nem tette lehetővé a folytonos rotációt. Az utolsó meccsre – ahogy lenni szokott – mindenki összeszedte magát, ilyenkor még a sérültek is felépülnek. Bár taktikailag is uraltuk a meccset, de ma inkább a szívünk és az akaratunk hajtott minket. A gólt pont akkor szereztük, amikor a Kisvárda már nehezen tudott váltani. Döntetlenszagú meccsen nyertünk. Nem volt könnyű az elmúlt hét, vasárnap még Újpesten játszottunk, kevés időnk volt a két mérkőzés között. Külön köszönet a stábomnak ezért a szezonért, nagyszerű teammunka volt ez. Szoktam mondani, hogy egyedül minden nehéz, együtt semmi sem lehetetlen. A klub 112 éves történetében a legjobb eredményt értük el. A közönség szeretete és buzdítása is átlendített minket mindig a holtpontokon, és csodálatos, hogy győzelemmel tudtunk búcsúzni a szurkolóinktól.

Milos Kruscsics, a Kisvárda vezetőedzője: – Kemény, szoros mérkőzés volt, azt kaptuk, amire számítottunk. A Kecskemét a második helyért harcolt, mi az önbecsülésünkért. Az első félidő nem sikerült túl jól, a hazaiak játszottak mezőnyfölényben. A második játékrészt jól kezdtük, Milos Szpaszics előtt hatalmas helyzet adódott, centikkel vétette el a kaput, majd a cserék után Driton Camajnak volt nagy lehetősége. Nem tudtunk kiegyenlíteni, gratulálok a Kecskemét megérdemelt ezüstérméhez.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók