A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Ehhez kellett a nagyszerű közönségünk is

A Kecskeméti TE az NB I. 9. fordulójában 2-0-ra legyőzte a címvédő Ferencvárost. A mérkőzés után a vezetőedzők értékelték a látottakat. 

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Az első félidőben ült az a játék, amit elterveztünk. A válogatott szünet miatt a Ferencváros csak pár napja tudta elkezdeni a felkészülést erre a bajnokira, ellenben mi már három hete erre a találkozóra összpontosítunk. A pálya rossz állapota is nekünk kedvezett. Azt éreztem, tanácstalan a Ferencváros, habár az ország legjobb csapatáról van szó. Nagyon sokat gyakoroljuk edzéseken az üres területekbe való bemozgásokat és a labdaszerzések utáni gyors átmeneteket, ez meglátszott ezen a meccsen is. Külön öröm számomra, hogy a kreatív támadóink ötletesen játszottak a támadóharmadban, jól cseleztek, bátran futballoztak. Néhol szerencsénk volt, illetve a kapusunk is szenzációsan védett. Azt gondolom, megérdemelten nyertünk, és a győzelemhez kellett a nagyszerű közönségünk is. Ahogy fáradtunk, úgy volt egyre nagyobb szükségünk a támogatásra, köszönjük a szurkolást!

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője: – Könnyű összefoglalni a meccset: nagyon rosszul kezdtünk, nem voltunk agresszívek, kaptunk két gólt, és hiába javult fel a játékunk a szünet után, nem sikerült betalálnunk. Fontos tanulság, hogy semmilyen körülmények között nem szabad így játszanunk. Ma minden ellenünk volt. A válogatott szünet után mindig fontos az első meccs, sajnos nekünk ez ma nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Nem szabad bűnbakokat és okokat keresnünk, a csapat mindent megtett a pályán, minden mást nyugodtan kell kielemeznünk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók