A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szabó István: Ez a meccs különösen nehéznek ígérkezik

Vasárnap 13 órakor a Nyíregyháza Spartacus lesz csapatunk ellenfele a Széktói Stadionban a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában. A találkozó előtt a két vezetőedzők nyilatkoztak.

 

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - Ezt a két hetet fel tudtuk használni arra, hogy a következő feladatinkra felkészüljünk, kicsit fújjunk és egyben erőt is gyűjtsünk. Ezalatt értem azt is, hogy december 12-ig próbáltuk rendezni a sorokat. Minden csapatnál akadnak kisebb-nagyobb problémák, sérülések és betegségek ilyenkor már. A Nyíregyháza nagyon jól indult, nem volt meglepetés, hogy sokáig még a mostaninál is előkelőbb helyet foglaltak el a tabellán. Rendkívül erős, fizikálisan jól felkészített csapat, tele magasabb osztályú rutinnal rendelkező futballistákkal. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, fizikálisan és taktikailag is rendkívül magasszintű játékot kell nyújtanunk ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a pontot, vagy a pontokat. Nincsenek könnyű találkozók ebben az osztályban, de ez a meccs különösen nehéznek ígérkezik. A játékosok jó állapotban vannak, várjuk nagyon a vasárnapot, hiszen ez a sava-borsa a futballnak. Szeretnénk kiszolgálni a közönséget azzal, hogy szenvedélyesek vagyunk és jól is játszunk, de nagyon nagy szükség lesz arra, hogy a nehezebb periódusokban most is bíztassanak minket szurkolóink, reményeink szerint minél többen.

Szergej Pacaj, a Nyíregyháza vezetőedzője: - Bízom benne, hogy jól jött a szünet. Nagyon kellett ez a két hét, hogy egy ilyen rosszabb sorozat után fejben helyre rakjuk a fiúkat, de egész jól is dolgoztak. Bízom benne, hogy ez Kecskeméten látszódni is fog. Én már a Siófok elleni mérkőzésen is azt láttam, hogy jövünk ki a gödörből, rendben volt a hozzáállás, mindent megtettek a sikerért a játékosok. Támadójátékban egy kis türelem és egy kis kreativitás hiányzott még. Újonc a Kecskemét, emiatt meglepő lehet a szereplésük, de a játékuk alapján egyáltalán nem az. Masszív és stabil csapatról van szó, mely nagyon jól védekezik, de jól is támad. Nem lesz egyszerű ellenfél, de nekünk a saját játékunkkal kell foglalkoznunk ezen a nagyon fontos meccsen. (Fotó és forrás: Nyíregyháza Spartacus) 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók